Halikkoviestistä sija 14 ykkösjoukkueelle

Ykkösjoukkueen ankkuri Matti Liukkonen tyytyväisenä onnistuneen suorituksen jälkeen.

Porukkaa Rykmentin teltalla kilpailun aikana.

Suunnistuskauden päättävä 15-osuuksinen seuraviesti Halikko-viesti suunnistettiin tänään Salossa. Kisassahan on mukana eri-ikäisiä suunnistajia molemmista sukupuolista samassa joukkueessa. Osuudet 2-5 juostaan kolmen rinnakkaisjuoksijan voimin, ensimmäinen ja 2 viimeistä osuutta ovat perinteistä yhden juoksijan viestiä. Joukkueita starttasi matkaan kaikkiaan 96 kpl. Ruotsin 25-Mannaviestin peruunnuttua oli tämä nyt kauden ainoa seuraviesti. Kisa saatiin onnistuneesti järjestettyä koronatilanteesta huolimatta, kisapaikalla ollutta aikuisten maskisuositusta (ei koskenut tietenkään kilpailijoita) noudatettiin varsin hyvin. Rykmentti sai jalkeille peräti 3 joukkuetta eli 45 juoksijaa yhteensä.

Rykmentin ykkösjoukkue (Sander Vaher, Antero Pulli, Samuli Kyyrönen, Pyry Niemi, Elina Hämäläinen, Elisa Mänty, Jonne Mourujärvi, Rasmus Laapas, Piia Latva-Kiskola, Tapio Perä, Otto Saikkonen, Ari Laapas, Kimmo Vilska, Hanna Valonen ja Matti Liukkonen) saavutti maalissa mainion loppusijan 14. Tämä on Rykmentin paras sijoitus tässä viestissä moneen vuoteen, viime vuonna ykkösjoukkue oli 21. Joukkue oli vaihdoissa kymppisijan tienoilla koko viestin ja joukkue onnistui suorituksissaan hyvin tasaisesti. Avauksesta Sander Vaher tuli sijalla 11, ollen väliajoissa jo viidentenäkin. Paras vaihtosijoitus oli 3. osuuden jälkeen 8. Tällä junioreiden ja vanhempien veteraanien osuudella 13-vuotias Jonne Mourujärvi juoksi koko 285 hengen osuusporukan 4. nopeimman ajan. 4. osuudella oli myös hankaluuksia, kun Piian emit-leimasinta ei hyväksytty, vaikka se olisi ollut toimiva.  Järjestäjiltä annettu varaemit hyytyi matkan varrella. Rasteilla oli kuitenkin käyty, urheilullisuus voitti ja tulos saatiin. Rasmus Laapas oli vauhdikkaana tällä osuudella. Loppuosuudet sujuivat myös mainiosti kokeneempien suunnistajien voimin ja sijoitukset pysyivät, vaikka kärjessä juoksivat Suomen huiput.

Kakkosjoukkue suoriutui myös hyvin ja täällä monet juniorit juoksivat erityisen hienosti, esimerkiksi 2. osuuden Nuutti Toivonen ja 4. osuuden Kaapo Malmström onnistuivat mainiosti. Joukkueen loppusijoitus oli 58.  Kuntosarjan puolella juossut kolmosjoukkue sai parin muista seurasta saadun täydennyksen avulla myös hyväksytyn suorituksen ollen tuloksissa 78. Kolmosessa 3. osuuden Siiri Väkiparta oli selkeästi joukkueen vauhdikkain menijä osuusajoissa. Tärkeintä oli kuitenkin kuntoilla hyvässä syyssäässä mukavassa maastossa.

Linkki joukkuetuloksiin

Näin tämän vuoden normaalia lyhempi kilpailukausi on saatettu päätökseen. Voidaan alkaa pikku hiljaa suunnittelemaan alkavan harjoituskauden metkuja ja ensikauden tavoitteita. Vielä on edessä kuitenkin kauden päätös ja palkitsemiset kuukauden kuluttua.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *