Rajamäen Rykmentin ensilumenleiri Ylläkselle, Äkäslompoloon 28.11. – 5.12.2020

Rajamäen Rykmentin perinteinen ensilumenleiri tulee taas! Leiri pidetään Ylläksen Äkäslompolossa! Majoittuminen Ylläskiepin mökeissä, Tikkisen Eskon ja Tarjan hoivissa. Lähde mukaan nauttimaan talven alusta Ylläksen mahtaviin maisemiin. Leirillä voit treenata omaan tahtiin pitkää lenkkiä tehden tai tavoitteellisesti harjoitusohjelman mukaan, tai sitten ilman suurempia tavoitteita nauttien lyhyen päivän valosta ja hämärästä retkeillen kelien mukaan.

Tarjolla on tähän aikaan yleensä pakkasta ja lunta ja upeita taivaan värejä, rauhallisuutta, sekä ainakin vähän Lapin eksotiikkaa, mutta myös perinteistä Äkäslompolon elämään. Tule ja nauti!

Vaikka korona-viruksen vuoksi eletään epäselviä aikoja vieläkin, on suunnitelma se, että matkaan lähdetään lauantaina 28.11., paluu viikon päästä lauantaina 5.12.2019. Bussimatkan edellytyksenä on noin 25 henkilön mukaan lähtö. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka tehdään Charter Tuomen bussilla ja takuukuljettajaksi saamme edelleen Kalevi Julkusen pääosalle retkeä.

Bussi ajaa reittiä:
Nurmijärvi (klo 6:00) – Rajamäki (6.15) – Hyvinkää – Mäntsälä – Lahti (klo 7:15 Renkomäen ABC) – Jyväskylä – Ylläs.

Matkustus ja majoitus;
Majoitus (6 – 7 henkilön mökki) + 1 ruokailu + aamiainen = 220,00 € / viikko /henkilö. Tämä maksetaan Ylläskieppiin. Lisäksi edestakainen bussimatka, joka laskutetaan erikseen.

Bussimatkan hinta riippuu lähtijöiden määrästä. Matka maksaa noin 150 euroa. Alle 15-vuotiaat mukaan vain huoltajan kanssa. Alle 10-vuotiaat matkustavat ja majoittuvat puoleen hintaan.
Lisätiedot matkasta: Hannu Malinen, puhelin: 0408220694 tai sähköpostilla: hannu.malinen(at)kolumbus.fi.

Sitovat ilmoittautumiset 1.10.2019 mennessä Hannulle sähköpostilla tai puhelimella.
Pyydän samalla ilmoittamaan mistä tulet bussiin.

Peruutusehdot ovat normaalit matkanperuutusehdot. Otetaan huomioon ajankohtaiset Korona-rajoitukset. Lisätietoja matkustus- ja majoitusjärjestelyistä syksyn edetessä.

Lunta odottavin terveisin
Hannu / RR

Rykmentin ensilumenleiri kutsu 2020

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *