Nuorten Jukolassa 3 joukkuetta rykmentiltä, ykkösjoukkue sijalla 43

 

Kuvassa osa rykmentin nujujuoksijoista kisapaikalla ennen kisaa. Kuva Tuomas Multala.

Nuorten Jukola kisattiin tänään Mikkelin raviradalla. Kisamaasto oli polkurikasta varsin nopeaa maastoa raviradan ympäristössä. Mukana oli koronatilanteen suunnistusurheilulle aiheuttamasta haitasta huolimatta noin 140 joukkuetta, vain noin 20 vähemmän kuin viime vuonna. Rykmentti sai jalkeille peräti 3 joukkuetta, enemmän kuin vuosiin. Mukana oli monta ensikertalaistakin, jotka suoriutuivat osuuksistaan hienosti.

Joukkueet paransivat viime vuotisia sijoituksiaan selvästi. Ykkösjoukkue suunnisti sijalle 43 joukkueella Elisa Mänty, Rasmus Laapas, Jonne Mourujarvi, Moona Multala, Nuutti Toivonen, Elina Hämäläinen ja Aleksi Hämäläinen. Isommilta virheiltä vältyttiin ja muutamia supersuorituksiakin nähtiin. Jonne oli 3. osuuden ajoissa koko joukon nopein! Nuutti oli 5. osuuden 10. nopein juoksija.

Kakkosjoukkue paransi viime vuodesta myös hyvin ollen sijalla 84 ja kolmosjoukkue oli sijalla 115. Ylivoimaiseen voittoon suunnisti Kirkkonummen Lynxin 1.-joukkue.

Huomenna kisataan samoissa maisemissa vielä nuorten Inov-liigaa ja kultaisen kompassin finaalia.

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/nj2020_nj/

 

 

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *