Rykmentin iltarastitapahtumat alkavat tänään 2.6.

Iltarasteilla palataan osin normaalijärjestelyihin kesäkuun alusta alkaen, ensimmäinen tapahtuma on tänään tiistaina Nukarin Salmelanmäessä klo 16.30 alkaen. Aloitamme tiistaiset iltarastitapahtumat noudattaen poikkeusjärjestelyjä ja lisäksi on mahdollista käydä omatoimisesti suunnistamassa iltarastiradat keskiviikko-maanantai -välillä. 

Ohjeet iltarasteilla toimimiseen löytyvät täältä:  

https://rajamaenrykmentti.fi/irtulokset2020/Toimintaohjeistus.pdf

Pyydämme tutustumaan ohjeisiin huolellisesti ja noudattamaan niitä iltarastipaikalla.

Seuran jäsenien, joilla ei ole omaa emit-korttia, on halutessaan mahdollista vuokrata itselleen emit elokuun loppuun asti 10€ hintaan. Tällä pyritään vähentämään ruuhkaa tulosten lukemisessa, sillä saman emit-kortin käyttäminen joka viikko nopeuttaa toimintaa uloskirjauksessa huomattavasti.

Iltarastien ohjelma: https://rajamaenrykmentti.fi/iltarastit/

Terveisin RR:n johtokunta ja iltarastitiimi

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *