Rajamäen Rykmentin viestijoukkue tähtää voittoon Impivaaran viestissä

Vallitsevan koronavirusepidemian takia Napapiiri-Jukola siirtyi vuodella eteenpäin. Rajoituksia tapahtumien järjestämisen osalta on kuitenkin nyt höllennetty ja tilalle on tarjolla todellista suunnistuksen nostalgiaa. Turun Suunnistajat yhdessä Paimion Rastin ja Liedon Parman kanssa ideoivat nopealla aikatalulla kutsukilpailuna toteutettavan Impivaaran viestin. Viesti juostaan alkuperäistä Jukolanviestin ideaa mukaillen Sauvosta Turun Impivaaraan. Matkaa kertyy yhteensä 117km, viestissä on yhteensä 11 osuutta, joista neljä on varattu naisille. Jännitystä lisää tasoituslähtö, jossa lähtöasetelmaa on tasoiteltu ikä- ja tasohyvityksin.

Rajamäen Rykmenttiä ei tarvinnut kauaa tapahtumaan houkutella, onhan Impivaaran suunnistus alunperin tullut tunnetuksi Rykmentin järjestämänä valmistautumisharjoituksena Jukolan viestiä varten. Joukkue saatiin kasattua varsin nopeasti, kutsun tultua ydinryhmä oli kasassa noin tunnissa. Tasoitusminuutteja on tuumailtu tarkkaan ja Rykmentti pääseekin sovittamaan ennakkosuosikin viittaa harteilleen. Joukkueella on kokemusta ja näkemystä reitin erityisvaatimuksista roppakaupalla, kunto ja tahto on korkealla, Impivaaran hengessä.

Viestiä voit seurata netistä impivaaranviesti.fi sivuston kautta. Luvassa on 15 tuntia suoraa lähetystä sisältäen TV -live kuvaa, kattavan GPS -seurannan ja myös menevää musiikkia. Selostuksesta vastaavat Hannu Varkoi ja Janne Salmi. Viesti alkaa perjantaina Sauvon Ahtelasta klo 20 ja voittajia odotetaan maaliin Turun Impivaaraan lauantaiaamuna klo 8:30.

Joukkueen kokoonpano

1. osuus 13,6 km – Sander Vaher
2. osuus 6,6 km – Tiina Vilska
3. osuus 10,7 km – Kimmo Vilska
4. osuus 16 km – Hannu-Pekka Pukema
5. osuus 6,1 km – Julia Himilä
6. osuus 14,3 km – Sami Vähänen
7. osuus 9,3 km – Samuli Kyyrönen
8. osuus 10,2km – Hanna Valonen
9. osuus 11 km – Matti Liukkonen
10. osuus 12 km – Jaakko Leinonen
11. osuus 7 km – Suvi Heittola

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *