Kyyröselle hopeaa ja muitakin hyviä sijoituksia pyöräsuunnistuksen SM-kisoista

Nuutti Toivonen H15-sprintin 4. , kuva Mikko Eskola

Samuli Kyyrönen H50-sarjan pitkän matkan 2. Kuva: Heikki Tukiainen.

Tampereen Kaupin urheilupuistossa ajettiin pyöräsuunnistuksen sprintin sekä pitkän matkan SM-kisat nyt juhannusviikonloppuna.

Lauantain sprintissä rykmenttiläisille ei aivan tullut mitaleja. Parhaista suorituksista vastasivat 15-sarjan Nuutti Toivonen 4. sijallaan reilun minuutin mitalista jääneenä. Samalle sijalle ylsi myös H50-sarjan Samuli Kyyrönen. 10 parhaan joukkoon ylsivät vielä H55-sarjan Ari Enroth (5.), D21 sarjan Mervi Pesu (7.) ja Pinja Koskinen (8.) sekä H20-sarjan Ilari Haltia (10.).

Sunnuntain pitkältä matkalta tuli jo mitalikin. H50-sarjan Samuli Kyyrönen sai hienosti hopeaa reilun minuutin voittajan Mika Rantalan takana. Naisten pääsarjassa Mervi Pesu ajoi nyt 5. sijalle 3 minuuttia kärjen takana. 5. sijalle ylsi myös Ilari Haltia H20-sarjassa. Pinja Koskinen (D21) ja Ari Enroth (H55) saivat 9. sijat.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Nyt löytyi vihdoin kuvakin aiheeseen liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *