SM-Sprintistä hopea ja useita palkintosijoja

SM-Sprinttikisat juostiin Forssan keskustassa. Aamupäivän karsinnat olivat helpohkot eikä virheitä juuri sallittu niissä sarjoissa, joissa oli selvä karsintatilanne finaaliin pääsyyn. Iltapäivän finaaleissa oli jo selvästi vaativammat radat kerrostalojen aitapihakiertojen reitinvalintojen kanssa. Kaiken kaikkiaan kisatapahtumassa on vielä hieman kehittämistä, sillä lähtökynnysten odotusajat muodostuivat kovin pitkiksi karsintojen ja erityisesti A-finaalien odotusaikojen kanssa. Ainakin veteraanien osalta tämä oli turhaa. Positiivista oli maaston ja ratojen lisäksi se, että myös B-finalistit juoksivat A-finaalin radat. Väliohjelmaakin löytyi, Forssan torilla oli suurorkesterin ilmaiskonsertti.

Rykmenttiläisistä parhaita tuloksia esittivät nyt H35-sarjalaiset. Hannu-Pekka Pukema otti jaetun hopeamitalin vain 9 sek voittajasta jääneenä. Väliajoissa oli kärkisijakin pitkään hallussa. Menestystä täydensi hienosti Tuomas Tölli neljännellä sijallaan.

H18 sarjan palkittuja, Ilari Haltia keskellä. Kuva Ari Enroth.

H18-sarjassa Ilari Haltia oli hienosti viides. Eroa edellisiin sijoihin oli vain 1 ja 4 sekuntia. Yksi reitinvalintavirhe vei lähes 30 sek, joten ilman sitä vähintään pronssimitali olisi ollut saaliina.

H45-sarjassa Samuli Kyyrönen oli neljäs vain sekunnin pronssista ja 12 sek voitosta jääneenä. H60 sarjassa Jouko Malinen oli myös neljäs, eroa mitaliin oli jo enemmän.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Jaakko Kuusinen

    Hei,
    Terveiset Forssasta. SM-Sprinttiin osallistunut Pyry Niemi on unohtanut noutaa muovikassinsa varusteiden siirrosta. Kaipaisin yhteystieoja, jotta voin lähettä muovikassin oikeaan ositteeseen.
    Terveisin Jaakko Kuusinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *