SM-hopeaa H60-sarjan viestistä

Arto Niemi, Jouko Malinen ja Vesa Tervo. Kuva Päivi Niemi.

Mynämäellä kisattiin viime lauantaina suunnistuksen SM-viestit. Maasto oli vaativaa pienipiirteistä varsinaissuomalaista maastoa. Rykmentin lähes takuuvarma mitalijoukkue H60-sarjassa onnistui jälleen. Vesa Tervo, Jouko Malinen ja Arto Niemi sijoittuivat hopealle Hauhon Sisun jälkeen. Vesa avasi itseään nuorempien joukossa, tällä kertaa tuli jonkun verran virheitäkin ja vaihtosija oli 14. Jouko Malinen suunnisti vahvasti ollen osuuden nopein ja nosti joukkueen sijalle 7. Ankkuri Arto Niemi oli liekeissä suunnistaen koko viestin nopeimman osuusajan ja nosti joukkueen hopealle.

Muut Rykmentin joukkueet eivät tällä kertaa selvinneet aivan kymmenen joukkoon. H20-sarjassa Joni Koskinen, Artturi Hiiro ja Ilari Haltia olivat sijalla 13, Artturi ja Ilari ovat vielä 18-sarjalaisia. D16-viestissä Elisa Niemi, Essi Multala ja Elina Hämäläinen olivat niinikään sijalla 13, kaikki olivat 14-15 sarjalaisia. D20-sarjassa saatiin sija 15 Julia Himilän, Kaisla Seppälän ja Lorely Körvelin voimin. H35-viestistä tuli myös 15. sija Tapio Perän, Samuli Kyyöpsen ja Matti Liukkosen toimesta.

Miesten pääsarjassa Rykmentin joukkueen kohtaloksi tuli hylkäys ankkurin viimeisen rastin leiman puutteen vuoksi, mutta todellinen loppusija olisi ollut mukava 20. Sander Vaher tuli 1. osuudelta sijalla 9 vain 49 sek kärjestä ja ikämiehet Hannu-Pekka Pukema, Kimmo Vilska ja Sami Vähänen pitivät joukkueen 20 joukossa.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *