Merville mestaruus ja pronssia SM-pyöräsuunnistuksessa

Mervi Pesu SM-pitkällä matkalla, kuva SSL

Mervi Pesu suunnisti pitkän kilpailun voittoon ja sprinttimatkan pronssille naisten pääsarjassa (D21) pyöräsuunnistuksen SM-kisoissa Vihdissä. Lauantaina sprinttikisa oli tasainen ja Mervin ero voittajaan Marika Haraan oli vain tasan 1 min. Sunnuntain pitkällä matkalla Mervi oli ylivoimainen, sillä ero hopea- ja pronssimitalisteihin oli lähes 5 min. Lauantain sprintissä myös Samuli Kyyrönen (H45) saavutti pronssia. Sunnuntain pitkällä matkalla Samulin sijoitus oli 8. Ari Enroth (H55) suunnisti sprintissä sijalle 6 ja pitkällä matkalla sijalle 4. Ilari Haltia (H20) oli sunnuntaina pitkällä matkalla 8.

Kisasivut: https://www.rasti-vihti.fi/kilpailut/tulevat-kilpailut/sm-pysu-2019/

-Ari Enroth-

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *