Rajamäen Rykmentin ensilumenleiri 2019

Kaamosleiri – hiihtoleiri – harjoitusleiri – mikä leiri – Huippu hyvä leiri!

Rajamäen Rykmentin ensilumenleiri Ylläkselle, Äkäslompoloon 30.11. – 7.12.2019

Rajamäen Rykmentin perinteinen ensilumenleiri tulee taas! Leiri pidetään Ylläksen Äkäslompolossa!  Majoittuminen Ylläskiepin mökeissä, Tikkisen Eskon ja Tarjan hoivissa. Lähde mukaan nauttimaan kaamoksesta Ylläksen mahtaviin maisemiin. Leirillä voit treenata omaan tahtiin pitkää lenkkiä tehden tai tavoitteellisesti harjoitusohjelman mukaan, tai sitten ilman suurempia tavoitteita nauttien kaamosretkeilystä kelien mukaan.

Tarjolla on tähän aikaan yleensä pakkasta ja lunta ja upeita taivaan värejä, rauhallisuutta, sekä ainakin vähän Lapin eksotiikkaa, mutta myös perinteistä Äkäslompolon elämään. Tule ja nauti!

Matkaan lähdetään lauantaina 30.11., paluu viikon päästä lauantaina 7.12.2019. Bussimatkan edellytyksenä on vähintään 25 henkilön mukaan lähtö. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka tehdään Charter Tuomen bussilla ja takuukuljettajaksi saamme Kalevi Julkusen pääosalle retkeä.

Bussi ajaa reittiä:
Nurmijärvi (klo 6:00) – Rajamäki (6.15) – Hyvinkää – Mäntsälä – Lahti (klo 7:15 Renkomäen ABC) – Jyväskylä – Ylläs.

Matkustus ja majoitus:
Majoitus (6 – 7 henkilön mökki) + 1 ruokailu + aamiainen = 215,00 € / viikko /henkilö. Tämä maksetaan Ylläskieppiin. Lisäksi edestakainen bussimatka, joka laskutetaan erikseen.

Bussimatkan hinta riippuu lähtijöiden määrästä. Matka maksaa reilun satasen, viime vuodesta hinta ei juurikaan noussut, joten liikutaan noin 120 -150 euron summassa. Alle 15-vuotiaat mukaan vain huoltajan kanssa. Alle 10-vuotiaat matkustavat ja majoittuvat puoleen hintaan.

Lisätiedot matkasta saat Hannu Malinen, puhelimitse: 0408220694 tai sähköpostilla: hannu.malinen(at)kolumbus.fi.

Sitovat ilmoittautumiset 1.10.2019 mennessä Hannulle sähköpostilla tai puhelimella.

Pyydän samalla ilmoittamaan mistä tulet bussiin.

Peruutusmaksu 1.11.2019 jälkeen 100 €.

Lunta odottavin terveisin
Hannu / RR

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *