Arto Niemi hopealle SM-erikoispitkällä

Arto Niemi, H60 SM hopeaa.

Suunnistuskilpailukauden päättävät SM-erikoispitkät juostiin tänään Halikossa, kilpailukeskus oli sama kuin edellisen päivän Halikkoviestissä. Maasto oli nopeakulkuisempaa kuin viestikisa, korkeuserojakin kertyi kohtalaisen paljon. Yleisten sarjojen ja nuorten SM-kisa käytiin yhteislähdöin, radoilla oli useampia hajontaa tuovia perhoslenkkejä. Veteraanien kisat käytiin väliaikalähtömenetelmällä, mutta heidänkin osaltaan loppumatkasta oli perhoslenkit.

Rykmenttiläisistä parhaiten menestyi H60-sarjan Arto Niemi, joka ylsi mainiosti SM-hopealle sarjassaan. Voiton vei 4 min erolla ikinuori taitoniekka Ari Anjala. H35-sarjassa kovakuntoinen Tuomas Tölli jatkoi mainioita syyskauden kisojaan ottamalla jälleen SM-nelossijan. H45-sarja on yksi kovatasoisimmista veteraanisarjoista, Marko Väisäsen vauhti riitti tällä kertaa 6. sijaan, eroa Petri Saareen ei tullut kuin reilut 4 min. H18-sarjassa 17-vuotias Ilari Haltia oli hienosti sijalla 7 vain reilut 3 min kärjestä. Sijalle 7 päätyi myös H65-sarjassa Vesa Tervo. Kymppisakkiin sijoittui vielä lisäksi H60-sarjan Jouko Malinen (sija 8) sekä H70-sarjan Pertti Nieminen (sija 10). Toiselle kymmenelle sijoittuivat nyt H45-sarjan Antero Pulli ja D35 sarjan Anne Hartonen 12. sijoillaan. Pääsarjoissa ei tällä kertaa ollut Rykmentistä osanottajia.

http://www.angelniemenankkuri.com/halikon-syystupla/

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *