WMOC 2018 Tanskassa – Tapio Perä neljäs M40-sprintissä

Veteraanien MM-suunnistuksia juostaan Tanskassa. Ensimmäisenä kisana juostiin sprintit Kööpenhaminan Christiansborgin linnan liepeillä, lauantaina karsittiin ja sunnuntaina olivat finaalit. 15-hengen rykmenttiläisryhmän parhaasta tuloksesta vastasi M40-sarjan kovakuntoinen Tapio Perä, joka sijoittui upeasti peräti neljänneksi sarjassaan. Taakse jäi kovia nimiä, mm. URP2018-voittaja Petteri Muukkonen.  Muista A-finalisteista 30 parhaan joukkoon juoksivat M45-sarjan Samuli Kyyrönen (16.) ja Antero Pulli (28.) ja W35 sarjan Outi Nieminen (24.) sekä W45-sarjan Heli Murto (30.). Kisat jatkuvat vielä maastomatkojen osalta keskimatkalla (finaali 11.7) ja pitkällä matkalla (finaali 13.7.).

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *