Leimaus Kisakalliossa

Leimaus-leiri järjestettiin tänä vuonna Lohjalla Kisakallion urheiluopistolla 4.-7.6. Järjestävinä seuroina toimivat Hiidenkiertäjät ja Espoon Suunta. Rykmentistä lähdettiin leirille mukaan 27 nuoren ja viiden huoltajan voimin.

Leiri pyörähti käyntiin maanantaina majoittumisella ja heti sen jälkeen ensimmäisillä harjoituksilla. Yhteisten alkulämmittelyiden jälkeen päästiin suunnistamaan urheiluopiston ympäristössä tutustumissprintti. Nopeimmat ehtivät kiertää kaikki tarjolla olleet viisi erilaista rataa. Maanantain ohjelmaan kuuluivat myös leirin avajaiset sekä illan jo viilentyessä yhteislähtöharjoitus. Lämpöisiin kevät- ja kesäsäihin tottuneille tuli kylmä tuuli ikävänä yllätyksenä aiheuttaen paksumpien vaatteiden etsimistä laukkujen pohjalta.

Majoituimme tällä kertaa lattiamajoituksessa urheiluopiston päärakennuksessa. Moniin muihin seuroihin verrattuna olimme saaneet käyttöömme erittäin hyvän ja tilavan huoneen… eli tavarat sai hyvin leviteltyä pitkin poikin. Toki tytöt mieluummin halusivat majoittua keskenään pienemmässä huoneessa johon juuri ja juuri mahtuivat kaikki yhdeksän nukkumaan.

Tiistaina aamupäivän harjoitukseen siirryttiin bussikuljetuksilla. Nuoremmille oli tarjolla rogainingia Lempolassa ja vanhemmille kaksintaisteluharjoitus Talmonmäessä. Harjoitusten jälkeen palattiin urheiluopistolle, syötiin ja lähdettiin seuraavaan, lähimaastossa pidettyyn harjoitukseen. Vanhemmilla junioreilla oli vuorossa multitekniikkaharjoitus sisältäen väylä- ja microsuunnistusta.

Iltapäivän päätteeksi pääsimme jännittämään salibandyturnauksen jatkopelejä. Tyttöjen ja nuorempien poikien turnaus päättyi maanantaina heti ensimmäisiin otteluihin, mutta vanhemmat pojat jatkoivat pelejään vielä tiistaina. Tiistain pelit olivat myös voitokkaita aina välierävaiheeseen saakka, jolloin kainuulaiset osoittautuivat vahvemmiksi. Pelien päätyttyä päästiin keskittymään vapaasti illanviettoon. Osa porukasta kävi järvessä uimassa ja valtaosa vietti tiistai-illan tiiviisti ulkona jalkapallo- ja sählypeleissä.

Keskiviikkona lähdettiin jälleen aamusta kohti Lohjan keskustaa. Vanhemmat juniorit sprinttisuunnistivat Lohjan keskusta-alueella samaan aikaan kuin nuoremmat harjoittelivat Harjun polkurikkaassa maastossa. Aamupäivän tärkein ohjelmanumero monille oli kuitenkin harjoitusta seurannut käynti virkistysuimala Neidonkeitaassa. Wibit-rata, vesiliukumäki ja poreallas olivatkin kovassa käytössä. Rankan aamupäivän jälkeen käytiin nopeasti syömässä ja jatkettiin seuraaviin harjoituksiin. Isommat jälleen urheiluopistolla ja nuoremmat tällä kertaa Routiolla. Rankka leiri ja rankka päivä alkoivat jo näkyä harjoituksissa eikä keskittyminen ollut enää aivan parhaalla tasolla.

    

Rankka päivä ei kuitenkaan estänyt pihapelien pelaamista pitkälle iltaan vaan useimmat pääsivät nukkumaan vasta pitkälti iltakymmenen jälkeen.

Torstai oli leirin viimeinen päivä ja kohokohtana leiriviesti vähintään viisihenkisin joukkuein. Harmittavasti jo ensimmäisellä osuudella kaikki neljä joukkuettamme jäivät melko kauas kärjestä mutta kaikki joukkueemme suunnistivat hienosti taistellen koko kilpailun, tullen lopulta käytännössä yhdessä letkassa maaliin.

   

Lounaan jälkeen väsyneet mutta tyytyväiset leiriläiset suuntasivat kohti kotia. Seuraava Leimaus-leiri järjestetään vuoden päästä Imatran Kylpylän ympäristössä ja sinne lähdetään taas isolla porukalla.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *