Uusia vahvistuksia Rykmentin naisten tiimiin

Suvi Heittola

Rajamäen Rykmentin naisten edustustiimi vahvistuu tulevalle kaudelle kahdella uudella suunnistajalla, kun Uuden-Seelannin maajoukkuesuunnistaja Laura Robertson ja Rasti-Kurikan Suvi Heittola pukevat Rykmentin keltamustat paidat ylleen tulevana keväänä.

Laura Robertson

Suvi (23) opiskelee tällä hetkellä Helsingissä ja tulee näin ollen näkymään myös Rykmentin arkitreeneissä. Laura (25) puolestaan pitää majapaikkaa Edinburghissa Skotlannissa.

”On mahtavaa saada nämä naiset vahvuuteemme. Uskon, että Laura ja Suvi ovat hyvä lisä tiimiimme ja he antavat varmasti lisäpotkua muille tytöille tulevalle kaudelle”, toteaa naisten joukkueenjohtaja Pyry Niemi.

”Meillä on nuori ja kehittyvä tiimi, jossa suurin osa juoksijoista on vähän päälle parikymppisiä. Tämä on loistava lähtökohta viedä naisten valmennustoimintaa eteenpäin”, lisää Niemi.

Tulevaa kilpailukautta värittävät lukuisat arvokisat. Rajamäen Rykmentin Megan Carter-Davies ja Laura Robertson tähtäävät menestykseen suunnistuksen EM- ja MM-kilpailuissa. Nuorten puolella mm. Kseniia Penzina ja Julia Himilä tavoittelevat maajoukkuepaikkaa nuorten MM-kilpailuissa.

Kotimaiseen kilpailukauteen lisämausteen tuo uusittu Viestiliiga, joka koostuu seitsemästä osakilpailusta. Uusien seuravahvistusten myötä naisten tiimi saakin jalkeille kilpailukykyiset joukkueet Viestiliigaan.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *