Ilarit hopealle SM-parisprinttiviestissä

Ilari Haltia ja Ilari Laakso suunnistivat hienosti SM-hopealle H17-sarjassa hiihtosuunnistuksen parisprinttiviestissä Keravan Keinukallion maastoissa sunnuntaina. Sarjan voittanut Valkeakosken Haka oli neljä minuuttia nopeampi ja SM-pronssille sijoittunut Pirkkalan Hiihtäjät jäi noin kaksi minuuttia RR:n joukkueesta.

SM-plakettisijoille pääsivät D21-sarjan kuudennella sijalla Mervi Pesu ja Riikka Haltia ja D20-sarjan neljännellä sijalla Kaisla Seppälä ja Essi Multala. Kaisla ja Essi olisivat voineet osallistua ikänsä puolesta D17-sarjaankin. Nämä helmikuun alun huonon lumitilanteen takia kahdella viikolla myöhemmäksi siirretyt kilpailut päästiin hiihtosuunnistamaan nyt hyvissä olosuhteissa.

Lauantain henkilökohtaisessa SM-sprintissä menestyi parhaiten D21-sarjassa viidenneksi sijoittunut Mervi Pesu. Ero voittajaan Salla Koskelaan oli vain tasan yksi minuutti. Kimmo Vilska (H35) ja Samuli Kyyrönen (H45) hiihtivät seitsemänneksi.

Edellisenä viikonloppuna järjestettiin talven ensimmäiset hiihtosuunnistuksen SM-kisat Sotkamossa Katinkullan golfkenttämaastossa siten, että lauantaina ohjelmassa oli SM-keskimatka ja sunnuntaina SM-viesti. SM-keskimatkalla Mervi Pesu hiihti D21-sarjan kuudennelle sijalle ja Ilari Haltia oli H17-sarjassa yhdeksäs. SM-viestissä H170-sarjassa joukkue Erkki Oinaskallio, Veijo Salmi ja Samuli Kyyrönen sijoittui neljänneksi.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *