SM-erikoispitkällä raskaat olosuhteet

SM-erikoispitkän matkan kisat käytiin Loimaalla 14.10. Pitkäaikaisten vesisateiden johdosta maasto oli raskas ja märkä. Koleat ja rankat olosuhteet verottivat varsinkin pääsarjojen lähtölistoja ja maaliin päässeiden lukumäärää: naisissa oli vain 34 ja miehissä 52 tuloksen saanutta. Voittoihin juoksivat ylivoimaisesti TP:n Elias Kuukka ja AngAn Sanni Kivelä.

Rykmenttiläisiä oli erikoispitkällä mukana vain 13 kpl. Pääsarjalaisia ei ollut nyt mukana. Vantaan Maratonilla sen sijaan oli samaan aikaan edustusta, siellä Kimmo Vilska juoksi hyvään aikaan 2.55.16 sijalle 19, maratonille lähti 574 juoksijaa. Parhaan rykmenttiläissijoituksen Loimaalta sai H60-sarjan Arto Niemi kuudennella sijallaan. Mitali ja kakkossija karkasivat jo ykkösen 5 minuutin virheeseen. Ilari Haltia oli H16 sarjassa 13. Alkumatka sujui kärkiletkassa, mutta hajontalenkeillä eroa tuli kärkikymmenikköön. H45 sarjassa Marko Väisänen oli 11, puolimatkaan asti oltiin vielä plakettivauhdissa.

Tähän päättyi SM-kisakausi, jäljellä vielä 15-osuuksinen Halikkoviesti vajaan viikon päästä.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *