Tampereen FIN5-rastiviikko ja JWOC juostu

Viime viikolla (10.-15.7) käytiin perinteinen viiden osakilpailun mittainen FIN5-rastiviikko Tampereen alueella. Mukaan mahtui neljä metsäkisaa Teiskon suunnalla ja Pispalan sprinttikisa. Samassa yhteydessä kisattiin junioreiden MM-kisat. Rykmentin väreissä Joensuun Jukolassa juosseet Uuden Seelannin Tommy Hayes ja Devon Beckman osallistuivat MM-kisoihin. Tommy Hayes saavutti junioreiden MM-sprintissä peräti hopeamitalin Olli Ojanahon takana, onnittelut!

Rykmenttiläisiä osallistui rastiviikon kilpasarjoihin 24 kpl, muutama vain osaan kisoista. Nuorten eliittisarjoissa oli mukana myös nuoria, parhaan kokonaistuloksen sai D20E sarjassa Ksenia Penzina, joka oli viides. Mukaan mahtui 1. osakilpailun voitto ja kolmannen sprinttikisan kakkostila. Ilari Haltia oli H16E sarjassa 16., kokonaisosanottajamäärä sarjassa oli 86. Paras osakilpailusija oli 10. D18E-sarjassa Julia Himilä oli kokonaistuloksissa 22, paras osakilpailusijoitus oli 16. D16E-sarjassa Emma Varmavuo oli kokonaistuloksissa 34. 94 kilpailijan joukossa.

Muiden juniorisarjojen osalta parhaasta suorituksesta vastasi Artturi Hiiro, joka voitti upeasti H16A-sarjan selkeästi ja voitti myös kaksi osakilpailua. Suoritus olisi riittänyt 20 parhaan joukkoon myös E-sarjassa. Samassa sarjassa Aleksanteri Hiiro oli kokonaistuloksissa viides. H13A sarjassa Atte Himilä oli kokonaissijalla 23. D12-sarjassa Elisa Mänty saavutti kokonaistuloksissa 14. sijan, mutta huomattava on, että hän oli 1. osakisan 3. ja neljännen kisan toinen, joten potentiaalia riittää aivan kärkivauhtiin.

Veteraanisarjoissa parhaasta tuloksesta vastasi 91 kilpailijan joukossa Mika Kulmala, joka oli H50A-sarjan kokonaistulosten kymmenes, parhaana osakisatuloksena oli sprintin 7. sija. Elina Kukkasjärvi oli kahdessa D60A-sarjan osakisassa neljäs.

Ensi viikolla kisataan Kainuun Rastiviikko, siellä on mukana 11 Rykmenttiläistä kilpasarjoissa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *