SM-keskimatkat kisattu, Arto Niemi ja Elina Kukkasjärvi pronssille

Ykkösryhmän keskimatkan Suomen Mestaruuskisat kilpailtiin Kangasalan Ponsan vaativissa ja raskaissa maastoissa. Karsinnat käytiin aamupäivällä ja finaalit iltapäivällä. Pääsarjoissa suunnistaneita rykmenttiläisiä ei tällä kertaa A-finaaleihin selvinnyt, kaikkien oli tyytyminen B-finaalipaikkoihin. Nuorten sarjoissa sen sijaan A-finaalipaikkoja saatiin useita. A-finaaleissa plakettisijoja 10-kärkeen ei ihan vielä tullut. Parhaan sijoituksen sai H16-sarjassa Artturi Hiiro 15. sijallaan, 10-sijaan eroa oli vain 1.10. Riikka Haltia oli D20-sarjassa 18.

Yli 35-vuotiaiden veteraanien SM-keskimatka kisailtiin Alavudella Tuurin kylässä. Täällä rykmenttiläiset olivat hieman paremmalla tuurilla liikkeellä kuin ykkösryhmäläiset. H60-sarjassa Arto Niemi saavutti pronssimitalin. Naisten D60-sarjassa Elina Kukkasjärvi oli myös kolmas. Arto jäi hopeasta vain kaksi ja Elina 13 sekuntia. Onnittelut mitalisteille! Kymmenen joukkoon suunnistivat myös H40-sarjan Tapio Perä (4., mitaliin 11 sekuntia) ja H60-sarjan Veli-Matti Heinonen (7.).

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *