Seuran kehittämispäivän antia

Rykmentin seuran kehittämispäivässä 21.1 Kiljavalla oli mukana 17 aktiivia. Päivän aikana käytiin SSL:n Anu Salokankaan johdolla läpi seurakyselyn tulokset ja Anun niistä tekemä analyysi. Kyselyyn oli vastannut mukavasti 83 seuran jäsentä. Kyselyn perusteella saatiin hyvin esiin seuran vahvuuksia ja kehittämiskohteita. Vapaissa kommenteissa oli myös runsaasti yksittäisiä kehitysehdotuksia.

Kyselyn läpikäynnin jälkeen kartoitettiin seuran vahvuuksia, kehittämiskohteita ja tulevaisuuden mahdollisuuksia nuorisotoiminnan, harrastesuunnistuksen ja huippu-urheilun osalta. Anne Laajaniemi, Jarmo Hyvönen ja Sami Vähänen alustivat osa-alueita. Yleisesti ottaen seuran vahvuuksiksi nähtiin pitkät perinteet ja brändi, vahvat osaajat, toimiva suunnistuskoulu, aktiivinen kuntosuunnistustoiminta,  vetovoimainen kunta sekä hyvä jäsenmäärä. Kehittämiskohteita nähtiin mm. seuratoiminnan viestinnän toteuttamisessa, nuorisotoiminnan määrässä ja laadussa, eri jaostojen yhteistoiminnassa ja yhteisten tilaisuuksien määrässä. Sami Vähäsen alustus valmennustoiminnasta antoi hyvää boostia siihen, että Rajamäen Rykmentin huippu-urheilutoiminta lähtee taas uuteen noususuhdanteeseen.

Päivän perusteella saatiin lisää kehittämisajatuksia, työ ei toki tullut vielä valmiiksi. Johtokunta jatkaa kehittämistyötä ja pyytää jäsenistöltä uusia kommentteja myöhemmin tänä vuonna. Antoisan päivän lopuksi aktiivisimmat liikkujat lähtivät vielä testaamaan Kiljavan 1,9 km tykkilumilatua.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *