Uudenmaan rastipäivät Rajamäen kankailla

Toukokuun ensimmäisenä viikonvaihteena suunnistetaan Rajamäellä 45. Uudenmaan Rastipäivät. Kilpailujen maastoissa pääsee konkreettisesti näkemään, kuinka jääkausi on muovannut Lohjanharjua. Maastot ovat pääosin erittäin nopeakulkuisia, mutta paikoitellen voi huonolla reitinvalinnalla joutua hankalaan kivikkoon.

Lauantaina lapset suunnistavat kilpailukeskuksen lähellä lasten suunnistukseen hyvin sopivassa Käpylännummessa Arvo Paulinin tekemällä kartalla. Muilla sarjoilla keskimatkan lähtö ja maali sijaitsevat noin 1,5 kilometrin päässä kilpailukeskuksesta, jotta päästään suunnistamaan Partionummen parhailla alueilla. Nämä keskimatkojen radat kulkevat harjumastossa, jossa kulku-urat tuovat lisää reitinvalintamahdollisuuksia. Maasto mahdollistaa pääosin nopean etenemisen ja vain jotkut tiheiköt vaativat vauhdin hidastamista. Partionummen kartan kartoittaja on Martti Inkinen.

Sunnuntaina jo harvinaiseksi käyneillä pitkän matkan kilpailuradoilla koetellaan Solttilannummessa monipuolisesti suunnistuksen kaikkia osa-alueita. Kompassia ei kannata jättää kotiin ja nopeakulkuisen maaston vastapainoksi on luvassa tarkkoja rastipisteitä. Solttilannummen kartan kartoittajina ovat Arvo Paulin, Jarmo Pikkarainen ja Janne Seppälä.

Jos haluat 6.-7. toukokuuta suunnistaa kilpasarjan sijasta kuntosuunnistuksessa, voit valita kumpanakin päivänä kolmesta eri kuntosuunnistusradasta itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lapsille on tarjolla normaalien kilpasarjojen lisäksi H10RRS ja D10RRS sarjat, joissa lapsi saa suunnistaa yhdessä saattajan kanssa. Lisäksi lapsille on tarjolla myös Rastirallisuunnistusmahdollisuus.

Kilpailukeskus sijaitsee Hanko-Hyvinkää-tien välittömässä tuntumassa. Autojen paikoitus on kilpailukeskuksessa.

Tästä kisasivuille »

Rajamäen Rykmentti

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *