Rajamäen Rykmenttille Halikko-viestissä 5. sija ja Melina Lahdenperä ykköseksi lasten Halikko-juoksussa

melina1Virallinen suunnistuskausi sai perinteiseen tapaansa päätöksen Halikko-viestissä, joka kisattiin tänä vuonna Salossa. Viestin yhteydessä kilpaillussa lasten Halikko-juoksussa tyttöjen sarjassa voiton vei Rajamäen Rykmentin Melina Lahdenperä, Kaisla Seppälä oli 18. Poikien sarjassa Topias Kemppi oli 8. noin puoli minuuttia voittajalle hävinneenä.

HalikkoyhtnettiinVarsinaisessa 15 juoksijan viestikilpailussa Rykmentillä oli vauhdissa kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkueen ensimmäisellä osuudella Vili Niemi vaihtoi sijalla 11, vajaa pari minuuttia kärjen perässä. Seuraavilla kolmimiehisillä osuuksilla sijoitus pysytteli kymmenen tuolla puolen. Viidennellä osuudella Jörgen Wickholm, Sami Vähänen ja Jesse Laukkarinen nostivat joukkueen takaisin kärkikahinoihin, sijalle 6. Marjo Liikanen ei joutunut lähtemään toiseksi viimeiselle osuudelle yksin, ja saikin nostettu sijan viidenneksi. Ankkuri Jarno Parkkinen teki takuuvarmaa työtä, ja sijoitus maalissa oli viides noin 12 minuuttia kärkeä Paimion Rastia jäljessä.

Kakkosjoukkueen matka tyssäsi virheleimaan viidennellä osuudella.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.