Kauden 2014 parhaat rykmenttiläiset palkittiin sunnuntaina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulunut suunnistuskausi paketoitiin kasaan Harjulan koululla sunnuntaina 23.11.2014. Läheisessä maastossa kisattiin ennen juhlamenoja koko seuran yhteinen mailin suunnistuskilpailu, jossa kaikki kilpailivat samassa sarjassa ikään katsomatta. Ikätasoitukset oli huomioitu. Miesten sarjan voiton vei Miika Suominen ja naisten sarjassa nopeimmasta ajasta vastasi Sirkku Minkkinen. Tulokset löytyvät täältä.

Kauden päättäjäisissä esittäytyi myös uusi asutoimittaja Trimtex, jonka asuja on tilattavissa noin kuukauden ajan verkkoportaalissa. Tarkempaa tietoa erillisessä jutussa asuihin liittyen myöhemmin.

Kauden päättäjäisten pääasia oli tietenkin kuluneen vuoden menestyjien palkitseminen. Vuoden urheilijana ja vuoden naissuunnistajana palkittiin Mervi Pesu, joka oli viime talven hiihtosuunnistuskauden ehdoton suomalaistähti EM-mitaleineen. Vuoden miessuunnistajana palkittiin sprintin Suomenmestari Jesse Laukkarinen.

Vuoden yllättäjänä palkittiin 18-vuotiaiden tyttöjen SM-viestijoukkue, joka ei niinkään yllättänyt voitollaan syksyn SM-viesteissä, vaan sillä että Suomenmestaruus tuli niin ylivoimaisella aikaerolla seuraaviin joukkueisiin. Palkintonsa saivat myös iso joukko Rykmentin nuoria tulevaisuuden toivoja. Myös seuranmestaruuskilpailuissa menestyneet ja ahkerat iltarastikävijät sekä ansioituneet seuratyöntekijät palkittiin. Marko Heiskanen, joka siirtyy nyt syrjään seuravalmentajan tehtävästään, palkittiin itseoikeutetusti vuoden valmentajana.

Palkittujen lista oli seuraava:

 • Paras miessuunnistaja: Jesse Laukkarinen
 • Paras naissuunnistaja: Mervi Pesu
 • Paras urheilija: Mervi Pesu
 • Vuoden valmentaja: Marko Heiskanen
 • Vuoden uurastaja: Seppo Krook
 • Vuoden yllättäjä: D 18 -viestijoukkue (Mirabella Tolonen, Annabella Tolonen ja Riikka Haltia)
 • D17-20: Annabella Tolonen
 • Paras alle H16: Pyry Seppälä
 • Paras alle D16: Pinja Koskinen
 • Oravapoika: Topias Kemppi
 • Oravatyttö: Melina Lahdenperä
 • Tsemppari: Essi Multala, Moona Multala, Silva Kemppi, Anton Kemppi, Nikanor Pitkänen, Kaisla Seppälä
 • Nuori ohjaaja: Lauri Laajaniemi, Pinja Koskinen, Joni Koskinen
 • Ahkerat iltarastikävijät: Jarmo Hyvönen laskee tilastot
 • Pinnakisan voittaja: Riikka Haltia

Lisäksi palkittiin menestysapurahoin koko joukko vuoden aikana arvokisoissa menestyneitä urheilijoita.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.