Annalle SM-hopeaa erikoispitkiltä

WP_20141018_009SM-erikoispitkät matkat suunnistettiin tänä vuonna Hyvinkään Kytäjällä. Ensimmäistä kertaa syksyllä käydyssä kisassa Rajamäen Rykmentin ainoasta mitalista vastasi D18-sarjassa hopeaa napannut Annabella Tolonen. Annan kaksoissisko Mirabella tuli kisassa neljänneksi.

Annan SM-kisasyksy sai arvoisensa päätöksen, kun kaikilta matkoilta kotiin viemisenä oli mitali. Valitettavasti Hän ei muistanut ilmoittautua sprinttimatkalle lainkaan, mutta jäipä muille mahdollisuuksia mitaliin.

SM-erikoispitkien 9,5 kilometrin matkalla Annan fiilikset ehtivät vaihdella laidasta laitaan, ja hän yllättyi kovasti kun maalisuoralla kävi ilmi että hopeamitali on tarjolla. Olihan keskeyttäminenkin matkan varrella käväissyt mielessä.

Ensi kautta ja sen mukanaan tuomia uusia tuulia Anna odottaa innolla. Tolosen tehokaksosten lisäksi pistesijoille Kytäjän korvessa ylsivät Kimmo Vilska, joka oli neljäs H35-sarjassa ja Marko Väisänen ollen viiden H40-sarjassa.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.