Uudet nettisivut auki

Rajamäen Rykmentin nettisivut ovat uudistuneet. Sivuston rakenne pysyy hyvin pitkälti vanhojen sivujen kaltaisena, mutta ulkoasu on laitettu uusiksi. Lisäksi siirryimme käyttämään WordPress-julkaisualustaa, mikä mahdollistaa sivujen sisällön helpomman muokkauksen ja ylläpidon.

Sivustouudistus on ottanut oman aikansa, mutta silti uusilla sivuilla on vielä monta korjattavaa asiaa. Pyrimme parantamaan sivuja pikku hiljaa. Jos huomaat sivujen toiminnallisuudessa jonkun selvän virheen, ilmoita siitä vaikka tämän uutisen kommenteissa tai laita sähköposti kimmo.vilska(a)kolumbus.fi

Vanhat sivut löytyvät osoitteesta www.rajamaenrykmentti.fi/vanha2/ ja vielä vanhempia sivuja voi vilkuilla osoitteessawww.rajamaenrykmentti.fi/vanha/

Kiitokset uudistuksessa auttaneille Sannalle, Jesselle ja Joonalle.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.