Mervi hiihtosuunnistuksen EM-kisoihin

Rykmentin Mervi Pesu on valittu 12.-17.2. Latviassa järjestettäviin hiihtosuunnistuksen EM-kilpailuihin.

Hiihtosuunnistusmaajoukkueen päävalmentaja Eivind Tonna pitää viime kaudella kaikki mahdolliset Suomen mestaruuskilpailut voittanutta Pesua jopa mahdollisena mitaliehdokkaana. Tonnan mukaan Mervistä löytyy runsaasti potentiaalia, vaikka hän kuuluukin maajoukkueen vanhimpiin suunnistajiin.

Viime viikonloppuna järjestetyissä pitkän matkan SM-kilpailuissa Pesu sijoittui viidenneksi ja tänään sprinttikarsinnassa (WRE) Jämillä toiseksi.

Samaan aikaan aikuisten EM-kilpailuiden kanssa Latviassa järjestetään myös nuorten alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut ja alle 17-vuotiaiden EM-kilpailut. Rykmentin Krista Lahtinen on varalla alle 17-vuotiaiden EM-joukkueeseen.

> Kisasivut

Bookmark the permalink.

Comments are closed.