Rykmentti 17. 25mannassa

Rajamäen Rykmentin ykkösjoukkue sijoittui 17. viikonloppuna Ruotsissa suunnistetussa 25mannakavlenissa. Joukkueessa juoksivat: 1. Hanna Raitanen 2. Vili Niemi 3. Marjo Liikanen/ Saara Nikkari/ Sirkku Minkkinen/ Sanna Minkkinen 4. Pinja Koskinen/ Riikka Haltia/ Kauko Parkkinen/ Marika Suominen 5. Sander Vaher/ Mate Kerenyi/ Hannu-Pekka Pukema/ Jarno Parkkinen 6. Samuli Kyyrönen/ Marko Heiskanen/ Jukka Erkkilä/ Marko Väisänen 7. Jesse Laukkarinen/ Sami Vähänen/ Matti Liukkonen/ Miika Suominen 23. Arto Niemi 24. Päivi Kulmala ja 25. Tuomas Tervo.

Kakkosjoukkuekin paransi viime vuotista sijoitustaan olemalla 72. Kakkosjoukkueessa juoksivat: 1. Johanna Tervo 2. Ross Morrison 3. Sara Niemi/ Riikka Lindberg/ Mirabella Tolonen/ Matleena Boström 4. Joni Koskinen/ Lauri Laajaniemi/ Jaana Koskinen/ Ismo Turunen 5. Otso Seppälä/ Eetu Summanen/ Juha Tolonen/ Aapo Lindberg 6. Ismo Minkkinen/ Vesa Tervo/ Tomi Minkkinen/ Mika Kulmala 7. Miika Koskinen/ Akseli Leino/ Antti Paasikoski/ Pyry Niemi 23. Ari Enroth 24. Maaret Turunen 25. Aapo Aaltio.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.