Rykmentille mitalisade AM-viikonlopulta

Suunnistuksen aluemestaruuskilpailujen pitkät matkat ja viestit kilpailtiin viikonloppuna Espoossa. Rykmentti oli perinteisesti kisoissa vahvalla joukolla mukana ja lopulta seuralle tulikin yhteensä 11 mestaruutta, viisi hopeaa ja kuusi pronssia.

Lauantain pitkällä matkalla rykmenttiläiset juhlivat kolmoisvoittoa H55-sarjassa Arto Niemen, Timo Valkosen ja Veijo Salmen toimesta. Lisäksi mestaruuden nappasivat Jukka Erkkilä (H40), Topias Kemppi (H10RR), Elina Kukkasjärvi (D55), Sanna Minkkinen (D20), Sirkku Minkkinen (D18), Riikka Haltia (D15), Reeta Laakso (D11TR). Muita mitalisteja olivat hopealle suunnistaneet Ari Enroth (H50), Päivi Kulmala (D35) ja pronssille sijoittuneet Aapo Aaltio (H20), Kaisa Laapas (D35), Marika Suominen (D18), Pinja Koskinen (D15) sekä Iida Haapala (D12).

Sunnuntain viestissä voiton odotetusti toivat H55-sarjan kolmikko Veijo Salmi, Timo Valkonen ja Arto Niemi, 20-vuotiaat pojat Aapo Aaltio, Otso Seppäjä ja Jesse Laukkarinen sekä D20-sarjassa Marika Suominen, Sirkku Minkkinen ja Sanna Minkkinen.

Lisäksi hopealle ylsivät D55- sarjan kolmikko Päivi Niemi, Anneli Ojapalo ja Elina Kukkasjärvi sekä herrat 60-sarjassa suunnistaneet Vesa Tervo, Seppo Korpinen ja Pertti Nieminen.

Kisasivut

Bookmark the permalink.

Comments are closed.