Tuomas suunnistuksen MM-kisoihin

Rykmentin Tuomas Tervo lunasti eilen suunnistetussa MM-katsastussprintissä kisalippunsa Sveitsin Lausannessa järjestettäviin suunnistuksen MM-kilpailuihin.

Päävalmentaja Juha Taini oli luvannut kisapaikat Tampereen katsastusten voittajille suoraan. Tervo veikin perjantain kisan nimiinsä sekunnin erolla Iso-Britannian Fraser Scottiin ja 16 sekunnin erolla kolmanneksi tulleeseen Vesa Taanilaan. Myös Vili Niemi sijoittui taas hienosti neljänneksi jääden Tervolle 21 sekuntia.

Tampere Gamesin sprintti toimi katsastuksena myös sunnuntaina julkaistavaan nuorten MM-joukkueeseen. Slovakiassa hyvät katsastusnäytöt antaneet Rykmentin Miika Suominen ja Jesse Laukkarinen sijoittuivat kisassa neljänneksi ja kuudenneksi.

Maailmancup- ja Nuorten EM -katsastukset jatkuvat Tampereella vielä tänään ja huomenna.

Sprintin tulokset

Bookmark the permalink.

Comments are closed.