Jesse ja Miika nuorten MM-kisoihin

Jesse Laukkarinen ja Miika Suominen on valittu nuorten MM-kilpailuihin Slovakiaan. Kisat käydään 7.-14.7. ja kisatapahtumiin voi tutustua tarkemmin järjestäjien sivuilla.

Nuorten MM-joukkue 2012:

Tytöt: Johanna Hulkkonen Pihkaniskat, Tytti Kirvesmies Lahden Suunnistajat -37, Elisa Mäkinen Mäntsälän Urheilijat, Kirsi Nurmi Vaasan Suunnistajat, Anna Närhi Delta, Iida Savolainen Kangasala SK. Varalla: Henna Skog Koovee ja Emmi Mähönen Tampereen Pyrintö.

Pojat: Miika Arvola Koovee, Mikko Huhtinen Turun Suunnistajat, Tuukka Jurvakainen Vaajakosken Terä, Jesse Laukkarinen Rajamäen Rykmentti, Tommi Oksanen Helsingin Suunnistajat, Miika Suominen Rajamäen Rykmentti. Varalla: Toni Saari Vaajakosken Terä ja Santeri Sainio Kangasala SK.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.