Hanna opiskelijoiden MM-kisoihin

Rykmentin Hanna Raitanen on valittu 2.-6.7. Espanjassa järjestettäviin Opiskelijoiden MM-kilpailuihin. Marjo Liikanen on varalla kuusi naista ja kuusi miestä sisältävään joukkueeseen.

Suunnistus kuuluu kansainvälisen opiskelijaurheiluliiton FISU:n alaisten opiskelijoiden MM-kilpailuiden ohjelmaan joka toinen vuosi. Osallistumisoikeus kisoihin on kaikilla 17-28-vuotiailla korkeakouluopiskelijoilla.

Suomen suunnistusmaajoukkueet kokonaisuudessaan:

Naiset: Marjo Niittynen Koovee, Miia Niittynen Koovee, Laura Lammila MS Parma, Hanna Raitanen Rajamäen Rykmentti, Heini Saarimäki Angelniemen Ankkuri, Ulrika Uotila Koovee. Varalla: Marjo Liikanen Rajamäen Rykmentti.
Miehet: Einari Heinaro Helsingin Suunnistajat, Severi Kymäläinen Tampereen Pyrintö, Antti Nurmonen Kalevan Rasti, Johannes Pohjala Hiisirasti, Fredric Portin Paimion Rasti, Henrik Väisänen Hiisirasti. Varalla: Antti Vainio MS Parma.

Kisasivut

Bookmark the permalink.

Comments are closed.