Annabellalle kultaa SM-yöstä

Rykmentin suunnistajat voittivat kolme mitalia yösuunnistuksen SM-kilpailuista Mouhijärvellä. Annabella Tolonen voitti tyttöjen 16-vuotiaiden sarjan, Ari Enroth oli kolmas miesten 50-vuotiaissa ja Elina Kukkasjärvi toinen naisten vastaavassa sarjassa. Miesten pääsarjassa Vili Niemi oli kahdeksas.

Ensimmäistä vuotta 16-vuotiaissa suunnistava Annabella selvitti ratansa suurimmitta virheittä ja voitti kultaa puolentoista minuutin erolla Suvi Heittolaan.

-Heti alussa katsoin, että rata on vaikea ja tajusin pudottaa vauhtia. Mitään suurempia virheitä en tehnyt, mutta pieniä haasteita oli maaston kanssa. Vaikka tämä oli ensimmäinen SM-kultani, niin hymyn korviin nostaa se, että sain tehtyä ehjän suoritukseni ja pysyin koko matkan kartalla, Annabella iloitsi.

Miesten raskaan 12 kilometrin radan ykkönen oli Olli-Markus Taivainen, jolle Vili Niemi hävisi vajaat kymmenen minuuttia.

-Rasteilla 4-6 oli vaikeuksia yhteensä noin kahden minuutin verran. Lisäksi salmiakki-hajonnalla tuli ehkä toinen kaksi minuuttinen virhettä. Loput matkasta meni kuitenkin sujuvasti ja ihan tyytyväinen voin olla ensimmäiseen aikuisten sarjan SM-kymppijoukon suoritukseen, Vili kertoi.

Vilin lisäksi kymmenen joukkoon sijoittuivat neljänneksi suunnistanut Aapo Aaltio (H18), yhdeksänneksi tullut Jesse Laukkarinen (H20) ja seitsemänneksi juossut Antero Pulli (H40).

Kisasivut

Bookmark the permalink.

Comments are closed.