Tiomilasta ei menestystä

Rajamäen Rykmentin joukkueet eivät onnistuneet odotusten mukaisesti viikonloppuna Ruotsissa suunnistetussa Tiomilassa. Miesten 10-osuuksisessa viestissä ykkösjoukkue sijoittui 24:nneksi. Joukkueessa juoksivat Matti Liukkonen, Vili Niemi, Jarno Parkkinen, Tapio Perä, Sami Vähänen, Marko Väisänen, Aapo Lindberg, Tuomas Tervo, Miika Suominen ja Matthias Merz. Parhaiten onnistuivat Suominen ja Merz kahdella viimeisellä osuudella. Miesten kakkosjoukkue oli 98. ja kolmosjoukkue 196.

Naisten viestissä nuori ykkösjoukkue oli maalissa 58. Joukkueessa suunnistivat Matleena Ojapalo, Marjo Liikanen, Maaret Turunen, Saara Nikkari ja Hanna Raitanen. Kakkosjoukkue oli 90. Nuorten alle 16-vuotiaiden viestissä Rykmentin joukkue Miika Koskinen, Mirabella Tolonen, Annabella Tolonen ja Akseli Leino oli 62.

Kisasivut

Bookmark the permalink.

Comments are closed.