Rykmentti 25. Jukolassa

Rajamäen Rykmentin ykkösjoukkue oli 25. viikonloppuna suunnistetussa Jukolan viestissä. Kakkos- ja kolmosjoukkue kävivät tiukan kisan ja päätyivät lopulta sijoille 52 ja 54. Naisten kakkosjoukkue oli Venlojen viestissä 66. ja ykkösjoukkue 99.

Miesten ykkösjoukkueen menestyshaaveet saivat kovan kolauksen toisella osuudella kun Vili Niemi yhdessä kakkosjoukkueen Sami Vähäsen kanssa teki yli neljän minuutin virheen radan loppupuolella. Lopullisesti toiveet paikasta kymmenen parhaan joukossa karkasivat neljännellä osuudella Marko Väisäsen epäonnistuttua. Viimeisellä kolmella osuudella hyvin juosseet Aapo Lindberg, Tuomas Tervo ja Matthias Merz onnistuivat kuitenkin nostamaan Rykmentin viimeiselle palkintosijalle. Rykmentin aloitusosuuden suunnisti Matti Liukkonen ja kolmannen osuuden Jarno Parkkinen.

Kakkos- ja kolmosjoukkueesta löytyi useita onnistujia ja yhtä lukuun ottamatta kaikki olivat omilla osuuksillaan 100 parhaan joukossa. Parhaiten suunnisti kolmosjoukkueen vitososuudella Jesse Laukkarinen, joka oli koko osuuden viidenneksi nopein. Kakkosjoukkue juoksi järjestyksessä Sander Vaher, Sami Vähänen, Kimmo Vilska, Miika Suominen, Celestin Crespin, Thibaut Magne ja Mate Kerenyi. Kolmosjoukkue puolestaan oli Ross Morrison, Jukka Erkkilä, Pyry Niemi, Juha Tolonen, Jesse Laukkarinen, Antti Paasikoski ja Aapo Aaltio. Myös viitosjoukkueessa toisen osuuden suunnistanut Otso Seppälä onnistui heikosta lähtöpaikasta huolimatta ja oli pimeän osuuden 87. nopein.

Venlojen viestissä Rykmentin ykkösjoukkue sai hyvän alun Matleena Ojapalon onnistuttua aloituksessa. Hanna Raitaselle ja Ilona Lehtiselle tuli kuitenkin virheitä ja sijoitus tippui yli sadan. Ankkuri Päivi Kulmala pystyi nostamaan Rykmentin juuri sadan parhaan joukkoon. Paremmin onnistui kakkosjoukkue, jossa varsinkin toisen osuuden Marjo Liikanen ja kolmannen Tiina Vilska etenivät virheittä. Aloittajana oli Lila Harjamäki ja ankkurina Saara Nikkari. Parhaasta suorituksesta vastasi vitosjoukkueen ensimmäiseen vaihtoon sijalla 26 tuonut Piret Klade.

Jukolassa Rykmentillä oli mukana kahdeksan joukkuetta ja Venlojen viestissä yhdeksän joukkuetta.

Kisasivut
Rykmentin joukkueiden tulokset Jukolassa
Rykmentin joukkueiden tulokset Venloissa

Bookmark the permalink.

Comments are closed.