Tytöt voittoon FinnSpringin viestissä

Kevään toinen viestimittelö käytiin Yläneellä FinnSpringin toisena kilpailupäivänä. Rykmentin menestyksestä vastasi tyttöjen 15-18-sarjassa kultaa suunnistanut kolmikko Ilona Lehtinen, Marika Suominen ja Maaret Turunen. Mikään suuri yllätys voitto ei ollut, sillä sama joukkue on ottanut sarjassa voiton jo kolme kertaa peräkkäin.

Viestin aloittaneella Ilona Lehtisellä oli alussa vaikeuksia pysyä oikeassa suunnassa, mutta lopun hyvä rutistus auttoi hänet kuitenkin ensimmäisenä vaihtoon reilun 38 sekunnin erolla seuraavaan . Marika Suominen teki tasaisen varman suorituksen ja kasvatti eron 4.23 ennen kisaan mukaan nousseita Koo-Veen ja Helsingin Suunnistajien tyttöjä. Ankkuri Maaret Turusella oli turvallisen tuntuinen johtoasema, mutta vaativassa maastossa piti suunnistaa kisan loppuun saakka.

– Kärjessä lähteminen vähän hermostutti ja suoritukseen tuli pientä haparointia. Mutta ei onneksi mitään suurta pummia, kertoili Maaret maalissa.

– Tämä oli harvinaisen vaativa viestimaasto ja rata, yleensä on paljon helpompaa. Oli kiva voittaa tällä samalla joukkueella kolmatta ja viimeistä kertaa, Marika iloitsi koko joukkueen puolesta.

Miesten sarjassa Rykmentin ykkösjoukkue oli 22. ja kakkosjoukkue 23. Naisten puolella ykkösjoukkue 10. ja kakkosjoukkue 18. Poikien 18-vuotiaissa Rykmentti oli 14.

Lauantaina suunnistetussa henkilökohtaisessa kilpailussa parhaasta sijoituksesta vastasi Jesse Laukkarinen poikien 20-vuotiaissa, jossa sijoitus oli toinen. Miika Suominen oli samassa sarjassa kymmenes. Kakkossijat nappasivat myös Annabella Tolonen 16-vuotiaissa ja Jarno Parkkinen miesten A-sarjassa.

Tulokset

Bookmark the permalink.

Comments are closed.