Rykmentille menestystä Kevätyön Viestistä

Rykmentin HD16 joukkue kokoonpanolla Miika Koskinen, Annabella Tolonen ja Akseli Leino voittivat Nousiaisten Valpperissa ylivoimaisesti sarjansa. Voittomarginaalia toiseksi tulleeseen Deltan joukkueeseen kertyi lähes neljä minuuttia. Rykmentin miehet sijoittuivat sarjassaan neljänneksi, vaikka olivat välillä lähes voittotaistelussa mukana.

HD16 sarjan kilpailu

Vielä runsaslumisessa maastossa Miika aloitti viestin rauhallisesti luottaen omaan suunnistusvahvuuteensa. Talven mittaan tehdyt juoksuharjoitukset tekivät myös tehtävänsä, eikä ennalta kovaksi juoksijaksi tiedetty HS:n Veli Kangas kyennyt Miikalle mitään. Alussa kaksikko oli juossut yhtä matkaa (samat hajonnat HS 2 joukkueella), mutta Miika kykeni kääntämään tilanteen edukseen oikeilla reitinvalinnoilla ja saapuikin muutaman sekunnin etumatkan turvin kärjessä vaihtoon.

Annabella lähti matkaan HS:n Krista Lahtisen peesamana. Annabellan polkien uraa kärjessä kykeni Krista vaivoin seuraamaan ja toiseksi viimeiselle rastille tullessa Annabella piti suorituksensa kasassa vaikka HS 2:n joukkue samoilla hajonnoillaan tähyili mihin Annabella meni. Eroa vaihdossa oli jo yli minuutti HS 2:een. Ei turhaan ole Etelä-Suomessa kiertänyt huhu Annabellan mainiosta juoksukunnosta.
Annabellan onnistuneen suorituksen siivittämänä Akseli lähti ankkuriosuudelle – tavoitteenaan vain tehdä ehjä ja puhdas suoritus. Kolmanneksi viimeiselle rastille tullessa näkyi vain Akselin keltainen buffi – muita ei näkynyt! Ikään kuin tietäen tilanteen Akseli otti viimeiset rastit rauhallisesti ja kevein askelin lasketteli Rajamäen Rykmentin joukkueen voittajana maaliin. Rykmentti hallitsi nuorten viestiä alusta loppuun!

H17 – sarjan kilpailu

Miesten viesti juostiin samanlaisissa olosuhteissa kuin nuorten ja ”ynnämuut” sarjat. Voitto kuitenkin karkasi käsistä, vaikka Pyry Niemi toi toisessa vaihdossa miehet jo voittotaisteluun mukaan ollen vaihdossa toinen. Loppujen lopuksi Rykmentin miehet saavuttivat torjuntavoiton ollen hienosti lopussa neljänsiä 16 minuuttia kärjelle jääneenä, mutta vain noin neljä minuuttia kolmannesta sijasta.

Teksti ja kuvat Aki Leino

Bookmark the permalink.

Comments are closed.