Turun nuorisoviikonloppu

Bussilla matkannut rykmenttiläisjoukko

Jonne Mourujärvi H16 sarjan 4.

Emma Leinonen D9RR-sarjan 5.

Turussa järjestettiin jälleen kerran nuorten kisaviikonloppu.  Lauantaina pidettiin Nuorisoviesti Turussa Ilpoisten koululla ja sunnuntaina henkilökohtainen Oravatonni Nousiaisissa. Rykmenttiläisiä saatiin jalkeille mukava joukko, suurin osa, 25 henkeä,  oli liikkeellä pikkubussilla. Yhteismajoitus oli Raisiossa. Lisäksi mukana viestissä ja henkilökohtaisessa oli omalla porukalla matkaajia. Mukavasti nyt oli mukana myös runsaasti ensikertalaisia.

Lauantain nuorisoviestissä oli matkassa kaksi 16-sarjan 7-henkistä joukkuetta, 12-sarjan kaksi 3-henkistä joukkuetta ja kaksi aikuisten kuntojoukkuetta. Pari nuorten joukkuetta oli hieman vajaita, mutta hienosti kaikki läpäisivät osuutensa. Maastohan oli polkurikasta kalliomaastoa, joka oli liukas pienen sateen jäljiltä. 16-sarjan avausosuudelta Jonne Mourujärvi tuli vaihtoon kolmantena, väliajoissa oli jopa johdossa. Kuntosarjassa Jaakko Leinonen avasi myös kolmantena, kärjessä peräti Timo Sild. 16-sarjan ykkösjoukkue oli loppusijalla 29. B-sarjan ykkösjoukkue oli loppusijalla 65, tässäkin joukkueessa monta ensikertalaista mukana.  Kuntosarjan 1.-joukkue oli kahdeksas. Tärkeintä oli kuitenkin viestijuoksijoiden mukava meininki.

Linkki tuloksiin

Sunnuntaina oli sitten vuorossa henkilökohtainen Oravatonni 1000 kilpailijan voimin. Pääsarjoina H- ja D16-sarjat. Tässä kisassa oli jo huomattavasti lauantaita vaativampi maasto, pitkillä radoilla erittäin jyrkkäpiirteinen kalliomaasto ja lyhyillä lastenradoillakin varsin vaativaa tasoa. H16-sarjassa Jonne Mourujärvi oli neljäs, ainoastaan 18 sek kakkossijasta. D9RR-sarjassa Emma Leinonen oli viides lähes 50 osanottajan seurassa. H15-sarjassa Otso Leinonen oli sijalla 6, hän oli samalla loppukirikisamme voittaja. H13-sarjassa ensikertalainen Matteus Pentti oli 9. H10-sarjassa Jooa Vilska oli kymmenes. Veteraanisarjoissakin tuli muutamia kärkisijoituksia. Mutta jälleen kerran itse tulokset eivät niitä tärkeimpiä juttuja olleet, vaan mukava ja liikunnallinen yhteisreissu oman porukan kesken. Näitä lisää.

Linkki tuloksiin

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *