Ungdomens 10mila matka

Rykmentin nuoret pääsivät muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen kilpailemaan Tio Milaan Ruotsiin. Tänä vuonna kilpailu järjestettiin Ulricehamnissa. Kilpailu oli edellisiä vuosia pienempi, koska joukkueita oli vähemmän. Se ei kuitenkaan tunnelmaa haitannut. (Juttu jatkuu kuvien jälkeen)

Kuvassa Rajamäen Rykmentin ja Pihkaniskojen joukkueet, sekä huoltajat.

auringonlasku laivasta

Lähdimme reissuun Pihkaniskojen kanssa samalla bussilla Vantaalta. Laiva oli Silja Line ja se lähti Turusta. Laivan odottelu oli hieman kyllästyttävää ja väsyttävää, mutta laivaan pääseminen oli kivaa. Osa porukasta tapasi laivalla muumipeikon. (juttu jatkuu)

Kuvassa rykmenttiläisistä on Iida, Aino, Siiri, Lotta, Wilma sekä Essi.

Laiva oli aikaisin aamulla perillä Tukholmassa, josta lähdimme bussilla kohti Ulricehamia. Matka Ulricehamniin kisapaikalle oli aika pitkä.

Perille päästyämme asetuimme paikoilleen ja saatoimme jutella ruotsailaisten kanssa. Kilpailukeskus oli kiva paikka, Kilpailukeskuksen ruoka oli hyvän makuista ulkonäöstä huolimatta. Puuro oli hyvää, eikä liian vetistä. Puuron kanssa tarjoiltava jugurtti/piimä ei ollut kovin hyvän makuista. Kisapaikalla oli tarjolla myös herkullista pizzaa ja muita herkkuja. (juttu jatkuu)

Joukkueen ankkuri Lucka Semikova

Keli oli viileä, mutta hyvä. Teltassa nukkuminen tuotti vaihtelevia kokemuksia, mutta kaikki saivat nukuttua hyvin/jonkin verran. Ruotsalainen ruokakauppa oli myös osalle mielenkiintoinen kokemus.

Joukkueessamme oli mukana 11 juoksijaa, joista 1 ei juossut, Joukkue ei tänä vuonna kamppaillut kärkisijoista, mutta joukkue sai kuitenkin hyväksytyn tuloksen ja kaikilla oli reissussa mukavaa.

Paluumatka bussissa oli väsynyt. Mc Donald’sin ruoka maittoi mainiosti rankan kisayön jälkeen. Paluumatkalla laivalla oli Harri Hylje ja live musiikkia.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *