FinnSpringin henkilökohtaisesta ja viestikisasta useita voittoja rykmentille

Kevään perinteisesti suurin kisa FinnSpring kisattiin parin vuoden tauon jälkeen tänä viikonloppuna Askolassa. Toki luminen kevät verotti kisan osanottajamääriä ja näin myös henkilökohtaisten E-sarjojen katsastusarvot oli peruttu. Miesten ja naisten pääsarjoissa ei näin ollutkaan kovin laaja ja tasokas osanotto. Maastossa oli vielä tosiaan osittain lunta, se hidasti vauhteja ja haittasi erityisesti kärkilähtijöitä.  Matkat olivat ehkä osassa pitkiä ratoja turhankin pitkät, koska kärjenkin suoritusajat venyivät paljon ohjeaikoja pidemmiksi.

Rykmenttiläisiä oli henkilökohtaisessa kisassa mukana vajaat 30 henkeä. Useita sarjavoittoja saatiin Sander Vaherin H35A-sarjan, Jaana Löfgrenin D50AL-sarjan ja Jouko Malisen H65A-sarjan voittojen myötä. Lisäksi Tapio Perä oli H45A-sarjan 2. Nuorissa parhaalle sijalle ylsi H16E-sarjan Nuutti Toivonen ollen kisan 5., kaikki sarjan parhaat olivat kisassa mukana. D21E- sarjassa Kseniia Penzina oli 4. Paljon oli muitakin hyviä suorituksia näin kisakauden alussa. Sijoitukset kisoissa eivät välttämättä ole niin tärkeitä. Kisathan ovat lopulta hyviä reippaita harjoituksia, nehän ovat niitä parhaiten järjestettyjä tapahtumia.

Linkki henkilökohtaisen kisan tuloksiin

Sunnuntaina kisattiin sitten viestit. Rykmentillä oli mukana 7 joukkuetta. Viestissä saatiin menestystä erityisesti miesten veteraanisarjoissa. H150(summaikä)-sarjassa joukkue Tapio Perä, Samuli Kyyrönen ja Mika Loukkalahti otti voiton. Rykmentti oli kovakuntoisten 1. ja 2 osuuden menijöiden jälkeen selvässä johdossa, ero säilyi riittävänä myös ankkuriosuudella ja lopulta ero kakkoseen oli 1.43. Joukkueella oli lähes virheetön ja vauhdikas suoritus. Vanhimpien veteraanien H210-sarjassa saatiin myös voitto joukkueella Vesa Tervo, Pertti Nieminen ja Jouko Malinen. Tässä viestissä oltiin koko ajan hyvin kärjen tuntumassa, kunnes kovakuntoinen Jouko Malinen johdatti joukkueen minuutin voittoon. Poikien 15-18-sarjassa joukkue Rasmus Laapas, Jonne Mourujärvi ja Touko Hyvärilä oli lopulta 9., kaikki 3 olivat korkeintaan 16-vuotiaita.

Linkki viestin tuloksiin

Seuraava kevään suurempi koitos Suomen kisoissa on SM-sprintti Jyväskylässä kolmen viikon päästä.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *