Urhea rastinottoharjoitus Ylimmäisissä 1.6.-31.8.

Rajamäen Rykmentti on mukana pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian (Urhea) suunnistusharjoitusyhteistyössä kahdeksan muun suunnistusseuran kanssa. Järjestämme Urhea-kesäsuunnistusharjoituksena rastinottoharjoituksen Ylimmäisen maastossa Vihdin Vihtijärvellä. Tämä harjoitus on kaikkien Rajamäen Rykmentin jäsenten käytettävissä 1.6.-31.8.2019.

Maasto: Ylimmäinen, Vihtijärvi, Vihti. Uudenmaan Rastipäivät 2019 -maasto. Pääosa kilpailumaastosta on hyväkulkuista avokallio- ja korpimaastoa. Kartan lounaiskulmassa suppamaastoalue.

Aika: 1.6.-31.8.2019

Radat: Pitkä rata 13,4 km, länsirata (kartan länsiosan rastit) 7,8 km, itärata (kartan itäosan rastit) 7,0 km. Radoista voi tehdä myös omia versioita, mutta karttaan merkityille kielletyille alueille ei saa mennä.

Kartat: https://drive.google.com/drive/folders/1T2j0Z_lZsFT4lCbUnm_6_hd5fuaf3npK?usp=sharing

Kartan mittakaava 1:10 000, käyräväli 5 m. Pitkän radan rastinmääritteet erillisenä tiedostona. Länsi- ja itäradan rastinmääritteet kartassa.

Rastit: Rasteilla Uudenmaan Rastipäivien rastipukit. Ei rastilippuja. Rastipukit puretaan harjoitusajan jälkeen syyskuun alkupuolella.

P-paikka: Autojen pysäköinti Vihtijärvi-Karkkila -tien eteläpuolella olevilla Vihtijärvi-Karkkila-tien vanhoilla tiepohjilla Ruduksen soranottoalueen liittymän kohdalla (Karkkilantie 373, Vihti) ja sen kohdan itäpuolella. Muutama auto mahtuu myös tien pohjoispuolella olevan suurilla kivillä suljetun soranottoalueliittymän kohdalle kirkkaan punaisella piirretyn ympyrän kohdalle. P-alueet ympyröity alla olevaan karttaan punaisella viivalla. Puomilla suljettuun Ruduksen soranottoalueen nykyiseen liittymään tien pohjoispuolella ei saa pysäköidä.

opaskartta

Lisätiedot: Ari Enroth, ari.enroth@proagria.fi, puh. 040 7009131

Muuta: Kahvi- ja ruokapaikka Vihtijärvellä: Syökerin tupa, Karkkilantie 8, Vihtijärvi, Vihti

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *