SM-sprintistä useita plakettisijoja

H35-sarjan finaalirata

Tänään kisattiin sprintin Suomen Mestaruuskisat. Kilpailut käytiin Oulun keskustassa, maalina toimi perinteikäs Raatin urheilukenttä. Aamupäivän karsintojen perusteella iltapäivän finaaleihin pääsi 30 parasta, pääsarjoissa hieman enemmänkin. Radoissa oli teknisiä pihojen ja rakennusten kiertoja ja sitten loppupäässä juoksuvauhtia vaativia pitkiä välejä puistoissa ja saariympäristössä.

Rykmenttiläisten parhaasta tuloksesta vastasi H35-sarjan Tuomas Tölli, joka oli sarjassaan neljäs vain 6 sek pronssista. Juoksuvoimainen Tölli on tänä vuonna päässyt hyvään kisavauhtiin erityisesti sprintissä. H45-sarjassa sprinttiharjoitteluun paljon panostanut Antero Pulli saavutti kuudennen sijan. H60-sarjassa Jouko Malinen jatkoi hyviä juoksujaan ollen myös kuudes. Nuorista parhaan tuloksen sai H17-sarjassa Ilari Haltia, joka oli nopeavauhtisen sarjansa kymmenes. Samoin 10. sijalle ylsi D45-sarjan Heli Murto.

Pääsarjoissa finaaliin ylsi naisista Hanna Raitanen, jonka finaalisija oli 26. Miehissä Hannu-Pekka Pukema päätyi sijalle 41.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *