FinnSpringistä mukavaa menestystä

Kevään suurin suunnistuskisa juostaan kuluvana viikonloppuna Nurmijärven naapurimaastoissa Espoon Serenan vaativissa metsissä. Lauantain henkilökohtaisessa kisassa oli 2400 osanottajaa, joista noin 50 oli Rajamäen Rykmentistä. Lisäksi oli mahdollisuus osallistua kuntosuunnistukseen. Pääsarjoissa oli myös samalla EM-katsastukset. Kilpailusarjoja oli yli 60, jolloin yhden sarjan keskimääräinen osanottajamäärä oli n. 40.

Rykmenttiläiset saavuttivat hienoa menestystä useissa sarjoissa. Elittisarjoissa parhaalle sijalle päätyi Suvi Heittola, joka oli D21EB sarjassa 11,7 km matkalla kolmas. H18E sarjassa Ilari Haltia suunnisti sijalle 7. Muissa sarjoissa tuli myös useita huippusijoituksia kolmen parhaan joukkoon, monessa sarjassa kymmenen joukkoon sijoittuminen oli myös kovan tason suoritus. Sarjavoittoihin ylsivät Hannu-Pekka Pukema H35AL-sarjassa, Vesa Forsblom H45AL-sarjassa, Jouko Malinen H60A-sarjassa ja Mervi Anttila D45AL-sarjassa. Näistä Joukon suoritus oli kovatasoisin, koska se tuli pidemmän matkan sarjassa, jossa parhaat mukana. Kakkossijan saavutti Matti Liukkonen H35A-sarjassa. Kolmossijoja tuli Suvin sijan lisäksi seuraavasti: Tapio Perä H40A-sarjassa, Kauko Parkkinen H60AL-, Nuutti Toivonen H12- ja Eemi Vilska H10RR -sarjassa. Nuorimpien mitalisijat olivat aivan huippusaavutuksia, koska molemmissa sarjoissa oli n. 60 osanottajaa.

Huomenna sunnuntaina ovat vuorossa viestit, Rykmentillä on mukana 12 kolmihenkistä joukkuetta, näistä kolme miesten ja kaksi naisten pääsarjassa. Viestien radat kiertävät aivan kisakeskuksen lähimmissä ja vaativimmissa maastoissa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *