FinnSpring-viestissä riitti vaativuutta

Jos FinnSpringin henkilökohtaisessa kisassa oli ehkä joiltakin osin vaativuudesta tingitty, oli viestin osalta aivan päinvastainen tilanne. Runsasrastiset viestiradat kiertelivät alueen vaativinta aluetta edes takaisin. Maasto ja radat olivat varsinkin kuntoilijoille ja junioreille todella haastavat. Kisan aikaansaamat urat toivat jo Jukolamaista tunnelmaa. Parhaat joukkueet täälläkin löysivät tiensä tulosluettelon kärkeen Paimion Rastin ja SK Pohjantähden viedessä pääsarjojen voitot.

Rykmentillä ei ollut pääsarjoissa aivan parhaita miehityksiä ja naisituksia jalkeilla, joten kärkipään sijoitukset jäivät kovatasoisessa kisassa tällä kertaa haaveeksi. Rykmentin eri sarjojen joukkueista parhaan loppusijoituksen sai H180 -yhteisikäsarjan joukkue juoksujärjestyksellä Veijo Salmi, Jouko Malinen ja Arto Niemi, joka oli sarjassaan toinen. Ehkä merkittävimmän sijoituksen sai kuitenkin HD14 -sarjan ykkösjoukkue, joka oli seitsemäs kaikkiaan 60 joukkueen joukossa, juoksujärjestyksellä Elisa Mänty, Elina Hämäläinen ja Nuutti Toivonen. Elisa ja Nuutti olivat sarjaansa vielä ”ali-ikäisiä”. Muissakin sarjoissa ja erityisesti juniorisarjoissa tehtiin Rykmenttiläisten toimesta hyviä juoksuja, varsinkin kun moni nuori juoksi ikätasoaan selvästi vaativampia ratoja. Mm. HD10RR-sarjan toisella osuudella Eemi Vilska oli osuutensa nopein.

http://www.resultfellows.com/2018/finnspring/

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *