Suunnistuskouluvuosi 2017

Rykmentin Hippo-suunnistuskoulukauden päättäjäisiä vietettiin 7.9 Syrjälän koululla Klaukkalassa. Viimeisellä harjoituskerralla innokkaat suunnistuskoululaiset kokoontuivat harjoituksen jälkeen koulun ruokasaliin mehulle ja keksille sekä vastaanottamaan diplomit suunnistuskoulun suorittamisesta. Koko kauden ajan harjoituksissa kävi ilahduttavan paljon lapsia ja nuoria ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Suunnistuskoulukausi alkoi 30. maaliskuuta Isoniitun koululla joten suunnistuskoulukausi kesti hieman yli viisi kuukautta. Kevätkaudella varsinaisia harjoituskertoja oli kymmenen sekä lisäksi kevätkauden päättänyt perinteinen suunnistuskoulun telttaleiri kesäkuun puolivälissä. Leirillä ehdittiin suunnistusharjoitusten lisäksi mm. tutustumaan läheiseen maatilaan. Heinäkuussa pidettiin kesätaukoa ja harjoituksia jatkettiin jälleen elokuun alussa Paraatinkallion harjoituksella. Syksyllä harjoituskertoja järjestettiin vielä viitenä torstaina eli kaikkiaan suunnistuskouluharjoituksia kertyi kesän aikana 15.

Harjoitusten lisäksi uusia ja kokeneempia suunnistuskoululaisia on ollut ilahduttavan paljon mukana myös iltarasteilla ja iltarastikausihan vielä jatkuukin muutaman viikon eli vielä ehtii metsään nauttimaan pimenevistä syysilloista. Samoin kesän aikana monet uudetkin suunnistuksen harrastajat ovat innostuneet käymään kilpailuissa ja osa porukasta on lähdössä myös junioreiden kesäkauden viimeiselle kilpailumatkalle Nuorisoviestiin ja Oravatonniin nyt syys-lokakuun vaihteessa.

Kesäkauden päätyttyä talvella on ohjelmassa mm. salivuoro johon kaikki suunnistuskoululaisetkin ovat tervetulleita. Ja toivottavasti mahdollisimman moni nähdään taas keväällä suunnistuksen merkeissä iltarasteilla ja suunnistuskoulussa.

Kiitokset suunnistuskoulukaudesta kuuluvat erityisesti kaikille ohjaajille, osanottajille ja vanhemmille. Ilman heidän panostaan ei suunnistuskoulun järjestäminen olisi mahdollista. Lisäksi kiitokset tuesta ja avusta Suunnistusliitolle, Keski-Uudenmaan Osuuspankille, Nurmijärven kunnalle sekä Suomiehen Metsästysseuralle.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *