Antero Pulli ja Ilari Haltia plaketeille SM-yössä

H21-sarjan rata

SM-yösuunnistusmestaruuskilpailut käytiin lauantai-iltana Pohjanmaan Laihialla. H21-sarjan karsinta käytiin jo perjantai-iltana, tällä kertaa eivät rykmenttiläiset mahtuneet 50 finaaliin päässeen joukkoon. Lauantain finaalimaasto oli tyypillistä pohjalaista tasaista sisältäen kuviorajoja, soita, ojia sekä pienipiirteisemmän osin kivikkoisen kalliorinteen. Alkumatkan tasainen osuus koitui monelle vaikeaksi, alkupään pitkillä väleillä kannatti ottaa ehdottomasti tiekierrot käyttöön. Miesten pääsarjan nopein oli kilpailun ulkopuolella juossut Oleksander Kratov, joka toi monta aiemmin lähtenyttä maastosta mukanaan. Suomen mestaruuden vei KR:n Markus Räsänen, jonka mukana tuli myös muita kärkipäähän päässeitä. Naisten mestaruuteen juoksi ylivoimaisesti TP:n Lotta Karhola.

Pienen kymmenen hengen rykmenttiläisjoukosta parhaan sijoituksen sai H45-sarjan Antero Pulli viidennellä sijallaan. Hyvään syyskuntoon päässyt ja yöspesialistiksikin luonnehdittava Antero teki varman suorituksen jääden kärjestä vain reilut 3 minuuttia. H16-sarjassa Ilari Haltia jatkoi hyviä syysjuoksujaan päätyen sijalle 9. Jonkun verran virheitä mahtui matkaan, jolloin ero kärkeen venähti jo kohtalaiseksi. Pääsarjojen parhaasta suorituksesta vastasi Piia Latva-Kiskola, joka oli D21 sarjassa sijalla 16.

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *