Pinja Koskinen ja Ari Enroth SM-pyöräsuunnistuksen pitkän matkan mestareiksi!

Pyöräsuunnístuksen sprintin ja pitkän matkan SM-kisat käytiin viime viikonloppuna Lohjalla Lohjanharjun maastoissa. Rykmenttiläisiä pyöräsuunnistusaktiiveja oli matkassa noin tusinan verran. Lauantain sprintissä parhaiten menestyivät D20-sarjan hopealle yltänyt Pinja Koskinen, H45-sarjan pronssimitalisti Samuli Kyyrönen ja H55 sarjan pronssimitalisti Ari Enroth. Lisäksi mm. Mervi Pesu oli naisten pääsarjan neljäs.

Sunnuntain pitkällä matkalla mitalien värit vielä kirkastuivat. Pinja Koskinen voitti D20 sarjan mestaruuden 10 sekunnin erolla kakkoseen. H55-sarjassa Ari Enroth pyöräili myös mestariksi 8 sekunnin erolla seuraavaan. Naisten pääsarjassa Mervi Pesu ylsi pronssille, H17-sarjassa Ilari Haltia sai myös pronssimitalin ja H45-sarjassa Samuli Kyyrönen uusi edellisen päivän pronssinsa.

Onnittelut menestyjille!

D20-sarjan pitkän matkan plaketistit, Pinja Koskinen 1. Riikka Haltia 5.

H17-sarjan pitkän matkan plaketistit, Ilari Haltia 3.

.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *