Ilari Haltia SM-pysun keskimatkan voittoon, myös useita muita mitaleita Rykmentille

Pyöräsuunnistuksen SM-keskimatka kisattiin eilen lauantaina Kouvolassa. Rajamäen Rykmentiltä oli matkassa pieni, mutta iskukykyinen joukkue. Parhaimmasta suorituksesta vastasi Ilari Haltia, joka ylsi selkeään mestaruuteen H17-sarjan kisassa. D20-ikäisissä Pinja Koskinen sai hopeaa ja H45-sarjassa Vesa Forsblom pääsi myös jaetulle kakkossijalle. Myös monia muita sijoituksia kuuden joukkoon oli tuomisina, mm. Samuli Kyyrösen ja Ari Enrothin nelossijat, Riikka Haltia oli viides.

SM-pyöräsuunnistus, keskimatka 10.6.2017 Kouvolassa

H17: 1. Ilari Haltia, 10. Joni Koskinen

H45: 2. Vesa Forsblom, 4. Samuli Kyyrönen

H55: 4. Ari Enroth

D20: 2. Pinja Koskinen, 5. Riikka Haltia

D50: 6. Jaana Koskinen

Sunnuntaina oli vuorossa SM-pariviestikilpailu. Siitäkin oli tuomisina useita mitaleita. H17-sarjassa Joni Koskinen ja Ilari Haltia saivat hopeaa, kuten myös H80 (yhteisikä) -sarjan Vesa Forsblom ja Samuli Kyyrönen. D20-sarjassa Riikka Haltia ja Pinja Koskinen ylsivät pronssimitaleille.

SM-pyöräsuunnistus, viesti 11.6.2017 Kouvolassa

H17: 2. RR (Joni Koskinen ja Ilari Haltia)

H80: 2. RR (Vesa Forsblom ja Samuli Kyyrönen)

D20: 3. RR (Riikka Haltia ja Pinja Koskinen)

D80: 4. RR (Mervi Pesu ja Jaana Koskinen)

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *