Rajamäen Rykmentti palkitsi kauden 2015 menestyjät

Rajamäen Rykmentin 78. toimintavuoden suunnistuskausi päättyi mainioon Halikkoviestin viidenteen sijaan. Kaksi viikkoa myöhemmin rykmenttiläiset kokoontuivat Klaukkalaan juhlimaan kauden päätöstä. Päivä alkoi jo perinteeksi muodostuneella Mailin suunnistuksella, jossa kaikki rykmenttiläiset pääsivät ottamaan leikkimielisesti mittaa toisistaan. Kilpailijat saivat ikätasoituksen, ja näin juniorit ja seniorit ovat samalla viivalla pääsarjan suunnistajien kanssa. Miesten sarjan voiton veikin 10-sarjalainen Anton Kemppi. Selän taakse jäi niin hyvin tällä kaudella pärjännyt 14-sarjalainen Topias-veli kuin seuran huippu-urheilija Miika Suominen. Naisten sarjan voiton vei Riikka Haltia. Tulokset löytyvät täältä!

Ennen varsinaisia juhlamenoja oli myös mahdollista päästä kokeilemaan tarkkuussuunnistusta, joka on kasvattanut suosiotaan jäsenistön keskuudessa. Seuran tarkkuussuunnistusaktiivi Martti Inkinen esitteli lajia myös juhlatilaisuudessa. Martti palkittiinkin vuoden yllättäjänä erinomaisen tarkkuussuunnistusmenestyksensä ansiosta.

Puheenjohtaja Ismo Turunen kertasi kuluneen kauden menestystä. Rajamäen Rykmentti oli kuluneena vuonna Suomen paras pyöräsuunnistusseura ja toiseksi paras tarkkuussuunnistusseura SM-pisteissä mitattuna. Kaikki suunnistuslajimuodot huomioiden sija SM-pisteissä oli 8.

Seuran parhaana urheilijana ja parhaana naissuunnistajan palkittiin hiihtosuunnistaja Mervi Pesu, joka menestyi niin EM- kuin MM-tasolla. Parhaana miessuunnistajan palkittiin Miika Suominen, joka edusti myös kansainvälisesti maailmancupin osakilpailussa Ruotsissa. Maailmancupissa nähtiin myös seuran ulkomaalaisvahvistuksen Ross Morrison (Uusi Seelanti) ja Sander Vaher (Viro). Krista Lahtinen edusti seuraa nuorten sarjassa pyöräsuunnistuksen EM-kilpailuissa.

Viesteistä paras sijoitus oli keväältä RR:n miesten 12. sija Tiomilaviestissä Ruotsissa. Sen sijaan Jukolassa jäätiin pitkästä aikaa juuri palkintosijojen ulkopuolelle eli sijalle 26. Miesten 2. joukkue sijoittui Jukolassa hyvin ja oli 58. Naiset olivat Tvåmilassa 54. ja Venlojen viestissä 64. Nuoret Tiomilan nuorisoviestissä 65. ja Nuorten Jukolassa 45.

Syksyn kruunasivat seuravistien mainiot sijoitukset. Halikon viidennen sijan lisäksi RR sijoittui 25-mannakavlenissa 19:nneksi Nuorisoviestissä tuli RR:lle 5. sija vanhempien nuorten ja 11. sija
nuorempien sarjassa.

Nuoret kunnostautuivat myös Koululiikuntaliiton mestaruuskisoissa, joista Topias Kemppi ja Ida Haapala toivat kultamitalit mukanaan. Seura palkitsikin Topiaksen, Idan ja Melina Lahdenperän vuoden nuorina menestyjinä.

Kuntosuunnistustoiminta on edelleen kasvanut, jokaisessa yksittäisessä tapahtumassa oli keskimäärin 266 suunnistussuoritusta. Iltarastien hyvä ja toimiva tiimi on lämminhenkisten tapahtumien mahdollistaja. Tapahtumien liikenteenohjauksesta vastannut Martti Santajoki palkittiinkin vuoden uurastajana.
Kuluneena kautena Rykmentti järjesti Uudenmaan Rastipäivät Klaukkalassa ja tarkkuussuunnistuskilpailut Rajamäellä. Ensi kaudelle valmistellaan jo kevään Uudenmaan Rastipäiviä ja elokuun Nuorten Jukolaa, joka kisataan Alhonniitun maastossa.

Palkitut 2015:

Paras urheilija: Mervi Pesu
Paras naisurheilija: Mervi Pesu
Paras miesurheilija: Miika Suominen
Vuoden valmentaja: Sami Vähänen
Vuoden uurastaja: Martti Santajoki
Vuoden yllättäjä: Martti Inkinen
Paras D17-20: Riikka Haltia
Paras H17-20: Lauri Laajaniemi
Paras alle D16: Pinja Koskinen
Paras alle H16: Ilari Haltia
Oravatyttö: Kaisla Seppälä
Oravapoika: Ilari Laakso
Nuori menestyjä: Topias Kemppi, Ida Haapala, Melina Lahdenperä
Tsempparit: Elisa Mänty, Silva Kemppi, Anton Kemppi, Essi Multala, Moona Multala, Aatos Multala, Artturi Hiiro, Aleksanteri Hiiro, Seela Nurmi
SM- ja AM-kisojen pinnakisan voittaja: Pinja Koskinen

 

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *