Mervi Pesulle SM-hopeaa

Kauden ensimmäiset hiihtosuunnistuksen SM-kilpailut käytiin viikonloppuna Hämeenlinnan Tuuloksessa vaihtelevissa olosuhteissa.

Lauantaina 6.2.2016 ohjelmassa oli henkilökohtaiset sprinttimatkat. Sää oli suotuisa ja hiihtäjien suksi luisti, eikä edes iltapäivällä iskenyt lumisade hidastanut finalistien menoa.

Naisten pääsarjassa Rajamäen Rykmentin Mervi Pesu nappasi tasaisella suorituksella SM-hopeaa jääden kultamitalista vain yhden sekunnin. Kisa oli harvinaisen tiukka, sillä koko mitalikolmikko mahtui vain kolmen sekunnin sisään.

Muita kisassa menestyneitä rykmenttiläisiä olivat H55-sarjassa viidenneksi hiihtänyt Ari Enroth, D20-sarjan seitsemäs Riikka Haltia, H14-sarjan kahdeksas Ilari Laakso ja D18-sarjan kymmenes Pinja Koskinen.

Sunnuntaina 7.2.2016 vuorossa olivat parisprinttiviestit mukavassa vesikelissä. Edellisen päivän luisto oli tiessään, mutta jäätiköistä ja vesilätäköistä huolimatta kaikki selvisivät hengissä maaliin saakka. Rykmenttiä viesteissä edusti kolme joukkuetta, H100-sarjassa Erkki Oinaskallio ja Ari Enroth, H16-sarjassa Ilari Laakso ja Joni Koskinen, sekä D20-sarjassa Pinja Koskinen ja Riikka Haltia. Palkinnoille ylsi naisten 20-joukkue viidennellä sijallaan. Miesten joukkueet olivat molemmat sarjassaan kymmenensiä.

Kaiken kaikkiaan kisoista selvittiin kunnialla ja urat olivat hyvässä tai ainakin hiihdettävässä kunnossa. Seuraavaksi vuorossa on hiihtosuunnistuksen SM-keskimatkan kisat, jotka käydään kahden viikon kuluttua Vetelissä (jos olosuhteet sen sallivat).

Tulosyhteenveto (rykmenttiläiset 10-parhaan joukossa)

SM-sprintti 6.2.2016

H55 5. Ari Enroth

H60 8. Veijo Salmi

H14 8. Ilari Laakso

D21 2. Mervi Pesu

D50 8. Johanna Gustafsson

D20 7. Riikka Haltia

D18 10. Pinja Koskinen

SM-parisprinttiviesti 7.2.2016

H100 10. Erkki Oinaskallio ja Ari Enroth

H16 10. Ilari Laakso ja Joni Koskinen

D20 5. Pinja Koskinen ja Riikka Haltia

 

-Riikka Haltia-

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *