Nuorisoviesti ja oravatonni

IMG_4956_1Nuorisoviestiin Turkuun lähdettiin lauantaina 3.10. 31 hengen joukolla. Lisäksi kilpailuun tuli muutama henkilö omalla autolla. Matkalla pysähdyimme Salossa syömään. Kilpailussa oli seurastamme 7 joukkuetta joista kaksi A-sarjassa, kolme B-sarjassa ja kaksi C-sarjassa.

A-sarja, joukkue 1: Topias Kemppi, Artturi Hiiro, Julia Himilä, Iida Haapala, Joni Koskinen, Melina Lahdenperä ja Ilari Haltia (sijoitus:5). Joukkue 2: Ilari Laakso, Aleksanteri Hiiro, Kaisla Seppälä, Oskar Haapala, Emma Varmavuo, Seela Nurmi ja Pinja Koskinen (sijoitus:26).

B-sarja, joukkue 1: Silva Kemppi, Anton Kemppi, Moona Multala ja Atte Himilä (sijoitus:11). Joukkue 2: Essi Multala, Elias Haapala, Aino Loukkalahti ja Maija Varmavuo (sijoitus:49). Joukkue 3: Krister Hiiro, Wilma Löfgren ja Aatos Multala (joukkueesta puuttui ankkuri).

C-sarja, joukkue 1: Johanna Kemppi, Iida Varmavuo ja Joela Väisänen (sijoitus:32). Joukkue 2: Tuomas Multala, Viona Väisänen ja Päivi Varmavuo (sijoitus:41).

IMG_5165Kilpailuiden jälkeen lähdimme hotellille, jossa menimme lähes heti syömään. Ruokailu hotellilla oli kuitenkin vain vapaa ehtoista. Nyt meitä oli 33 bussilla matkustajaa. Hotellissa oli ruokana kanankoipia ja riisiä. Tämän jälkeen oli vapaa-aikaa ja mahdollisuus käydä uimassa ja saunassa hotellin yläkerrassa. Eräs uimassa samaan aikaan käynyt sanoi että ”tuntui kuin meressä olisi käynyt uimassa kun oli niin kova aallokko”. Kun uimassa ja saunassa oltiin käyty, niin oli aika mennä yöpuulle että seuraavana päivänä jaksaa suunnistaa eikä nukahda metsään. Yö meni hyvin lukuun ottamatta yhtä sairastumista. Aamulla lähdimme aamupalan jälkeen kilpailemaan 30 hengen kokoonpanolla.

IMG_5107_1Lähes kaikilla meni sunnuntain kisa hyvin. Topias voitti H12-sarjan, Anton tuli H9RR:ssä toiseksi ja Melina ja Ida ottivat kaksoisvoiton D14:ssä. Pääsarjassa eli 16 sarjassa Julia tuli neljänneksi ja Pinja kahdeksanneksi. Rykmentti tuli pistekilpailussa kuudenneksi. Ylivoimaisen voiton otti Tampereen Pyrintö. Kotimatka sujui aika rauhallisissa merkeissä ja pysähdyimme ABC:llä syömässä.

Nuorisoviesti kuvia ja tuloksia
Oravatonni

– Essi Multala

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *