Impivaaran suunnistus tarjoaa täsmätreeniä Jukolaan

Rajamäen Rykmentti järjestää perjantaina 29.5. Impivaaran suunnistuksen Nurmijärvellä. Impivaaran suunnistuksessa osallistujat saavat parhaat mahdolliset lähtökohdat Jukolan viestiin. Maastona toimii Paraatinkallion nopea avokallio- kangasmaasto ja lähdöt tapahtuvat 4 hengen ryhmissä minuutin välein. Näin väkeä metsässä riittää ja tapahtuma on erinomainen viestiharjoitus jokaiselle suunnistajalle. Radoilla on hajontaa eli samaan aikaan starttaavat eivät kierrä täsmälleen samoja rasteja. Matkavaihtoehtoja on kaksi: noin 4 ja 7 kilometriä sekä mahdollisuus suunnistaa joko valoisassa tai pimeässä. Ensimmäiset valoisan lähdöt tapahtuvat klo 17.00 ja hämärän sekä pimeän lähdöt klo 23.00 alkaen.

IMPIVAARA_logo_iso

Tapahtumassa on Rykmentin huippusuunnistajien pitämä harjoitusanalyysipiste, jossa suunnistaja pääsee heti maaliin tultuaan käymään suoritusta läpi ratamestari Miika Suomisen sekä muiden Rykmentin huippusuunnistajien kanssa. Pisteellä esitellään optimireitinvalinnat sekä osalta väleiltä pelkistetyt rastivälikartat, joihin on kuvattu ratamestarin mielestä oleellisimmat kohteet. Näiden avulla suunnistajat saavat varmasti hyviä vinkkejä suorituksen kehittämisessä kohti Jukolan Viestiä.

Jukola-klinikalla Rykmentin menestyneet huippusuunnistajat Marjo Liikanen, Vili Niemi ja Marko Väisänen antavat viime hetken ohjeita Jukola-valmistautumiseen sekä vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin Jukolan Viestistä. Klinikalta löytyvät mm. Jukolan ja venlojen viestin maasto- sekä osuusanalyysit sekä kisamaaston vanha kartta.

Harjoitukseen on myös mahdollista varata GoPro-kypäräkamera sekä reitin tallentava GPS-kello. Harjoituksen jälkeen saat suorituksesi videolla, johon on yhdistetty kulkemasi reitti kartalla.

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 26.5. Osanottomaksu 10 euroa. Ratojen parhaat palkitaan, lisäksi arvontapalkintoja.

Tapahtumasivut www.impivaaransuunnistus.fi
Tapahtuma Twitterissä https://twitter.com/impisuun ja Facebookissa https://www.facebook.com/impivaaransuunnistus?fref=ts

Tervetuloa hakemaan viime hetken askelmerkit Louna-Jukolaan!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.